Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pohjois Kyproksen Kartta

Pohjois kyproksen kartta

Nimensä kypros on muuten saanut antiikin ajan kuparikaivoksistaan eikä sypresseistä. Turismi on kehittynyt etelä kyproksella kun turkkilainen pohjois kypros on jäänyt kiehtovalla tavalla ajan unohtamaksi.

pohjois kyproksen kartta Kartta Kyproksen Tasavalta Republic Of Cyprus Map N All Com pohjois kyproksen kartta Kartta Kyproksen Tasavalta Republic Of Cyprus Map N All Com

Matkat tutustumismatkalla pohjois kyproksella 5 5 lomapassiblogi.

Rajan ylittäminen onnistuu passia näyttämällä. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan pohjois suomi karttahakuun. Kuzey kıbrıs on kyproksen saaren pohjoisosan alue joka julistautui vuonna 1983 itsenäiseksi valtioksi nimellä pohjois kyproksen turkkilainen tasavalta kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sen itsenäisyyden on tunnustanut vain turkki joka miehitti alueen vuonna 1974 pohjois kypros on de jure kyproksen tasavallan kansainvälisesti tunnustettujen rajojen sisäpuolella. Pohjois kyprokselta löytyy menneiden aikojen kypros.

Barösundintie 285 10250 fagervik 358 40 680 7797. Kyproksen neuvottelut jatkuvat kahden vuoden tauon jälkeen saari kartta kyproksen tasavalta republic of cyprus map n all com. Kyproksen tasavallan virallinen koko saaren käsittävä pinta ala on ja väkiluku arviolta noin 2017. June 11 2020 at 4 41 pm fuengirolan.

Kyproksen tasavallan pääkaupunki on nikosia ja suurin kokonaan. Kyproksen kartta näyttää kyproksen parhaat nähtävyydet ja rantakohteet kartalla. Lue lisää kyproksesta ja varaa hotelli matkallesi sopivalla sijainnilla tuilta. Kartta kyproksen tasavalta republic of cyprus maa eurooppa kyproksen tasavalta.

Muu osa saaresta on turkin miehittämänä ja pohjois kyproksen turkkilaisen tasavallan hallussa. Pohjois kyproksen pinta ala on noin 3 355 neliökilometriä ja väkiluku 286 257 2011. Voit zoomata ja liikuttaa karttaa mielesi mukaan. Kyproksen tasavallan hallussa olevan saaren eteläosan pinta ala on ja väkiluku 2011.

Katso kyproksen kartta ja lomakohteiden sijainti täältä. Pohjois kyproksen poliittinen tilanne saattaa arveluttaa matkailijaa mutta alueelle matkustaminen on nykyisin varsin turvallista. 40 miljoonaa ihmistä elää valtioissa joita ei ole olemassa yle kypros kartta kiehtovan saaren parhaat kohteet ja nähtävyydet. Saaren eteläpuolella on kreikkalaishenkinen kyproksen tasavalta ja pohjoispuolella pohjois kyproksen turkkilainen tasavalta jonka valtion tosin vain turkki on tunnustanut.

98 paikallisista on muslimeja ja moskeijoissa vierailtaessa pitää muistaa kunnioittava käytös ja pukeutuminen. Kulttuuri on sekoitus perinteistä kyproslaisuutta ja turkkilaisuutta. Linkkejä klikkaamalla pääset lukemaan lisää kartan näyttämistä kohteista. Interaktiivinen kartta toimii myös älypuhelimella.

Barösundintie 285 10250 fagervik 358 40 680 7797. Pohjois kyproksella tulee hyvin toimeen. Lapta kyproksen kartta kartta lapta pohjois kypros etelä kypros afroditen saari travel cyprus. Kyproksen saaren kahteen osaan jakavan yk n hallinnoiman vihreän linjan saa ylittää kuka tahansa euroopan unionin kansalainen.

Kyproksen tasavalta republic of cyprus.

pohjois kyproksen kartta Luettelo Kyproksen Kaupungeista Wikipedia pohjois kyproksen kartta Luettelo Kyproksen Kaupungeista Wikipedia

pohjois kyproksen kartta Kyproksen Kartta pohjois kyproksen kartta Kyproksen Kartta


Post a Comment for "Pohjois Kyproksen Kartta"