Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turun Seudun Karttapalvelu

Turun seudun karttapalvelu

Vanhoja ilmakuvia lisätty 1930 ja 50 luvulta 28 8 2020 11 00 karttapalveluun on lisätty lisää vanhoja ilmakuvia. Turun seudun opaskartta aineisto on kaupunkiympäristötoimialan valmistama ja ylläpitämä 1 20 000 mittakaavainen kartta aineisto 23 kaupungin kunnan alueelta turun seudulla.

turun seudun karttapalvelu Karttapalvelu Tiedote turun seudun karttapalvelu Karttapalvelu Tiedote

Tutustu paikkatietoon turun seudun opaskartalla.

Palvelukartalta löydät kaikki kaupunkisi julkiset palvelut ja saat tietoa niiden saavutettavuudesta esteettömyysvalintojesi pohjalta. Ulkoile ja kuntoile citynomadin opastamana. Opaskartassa on yksityiskohtia karsittu ja yleistetty painottaen katuverkostoa nimistöä ja osoitteistoa. Rantabaari kompleksi koostuu päärakennuksesta ja 11 majoitusyksiköstä 72000 m2 alueella missä puutarha.

Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen turun kartan avulla. Naantalin kaupungin kartta aineistoja on nähtävissä myös seuraavissa karttapalveluissa. 29 maaliskuun 2020 kirjoittaja admin. Opaskartta aineistoa käytetään erilaisissa painetuissa kartoissa internet karttapalveluissa sekä lukuisten teemakarttojen pohja aineistona.

Löydä julkiset palvelut helposti palvelukartalta. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turku karttahakuun. Viralliset karttaotteet tulee tilata maankäyttöosaston asiakaspalvelusta. Lue lisätietoja turun käyttämistä koordina.

Kirjautuneena käyttäjänä voit tarkistaa täällä käyttäjätietosi sekä omat kohteesi karttanäkymäsi upotetut karttasi indikaattorisi analyysisi ja aineistosi. Karttapalvelusta tulostetut kartat eivät ole virallisia karttoja ja eivät siksi kelpaa esim. Ota paikkatiedot tehokäyttöön avoimista rajapinnoista wms wfs lataa käyttöösi turun kolmiulotteinen kaupunkimalli. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.

Selvitä maanalaiset johtotiedot johtokarttapalvelusta. Alastomat naiset saunassa z pihdit verkkokaupan asiakaspalvelu asiakaspalvelu 030 621 20 8 senttiä minuutti email protected asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09 21 la klo 09 19 ja su klo 10 18. Tilaa karttoja paikkatietoaineistoja asiakirjoja ja maastomittauksia. Rantabaari kompleksi koostuu.

Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa tilaamansa tuotteen. Näe turku myös satelliittikuvina. 29 maaliskuun 2020 kirjoittaja admin. Kuvaukset on suoritettu vuosina 1939 ja 1958.

Katso joukkoliikenteen reitit fölin reittioppaasta.

turun seudun karttapalvelu Opaskartta Turku Fi turun seudun karttapalvelu Opaskartta Turku Fi

turun seudun karttapalvelu Turun Seudun Karttapalvelu Suomi Mika turun seudun karttapalvelu Turun Seudun Karttapalvelu Suomi Mika


Post a Comment for "Turun Seudun Karttapalvelu"