Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ruka Vaellus Kartta

Ruka vaellus kartta

Infosta löytyvät rukan kuusamon ja lähikuntien esitteet ja kartat. Infosta saat myös tietoa ajankohtaisista tapahtumista käyntikohteista nähtävyyksistä ruokapaikoista ja alueen reiteistä.

ruka vaellus kartta Vaellusreitit Ruka Fi ruka vaellus kartta Vaellusreitit Ruka Fi

Ruka kuusamon ruska 1 9 30 9.

Reitin varrella kuohuu. Infosta voit varata myös ohjelmapalveluja sekä kysyä apua majoitusvarauksiin. Alueen viehekalastusluvat voit hankkia keskitetysti. Täällä voit nähdä neidonkengän ja monta muuta kasvia joita et muualta tapaa.

Karhunkierros on suomen kuuluisin ja tallatuin vaellusreitti mutta kuusamossa on myös muita retkeilypolkujaja kävellen saavutettavissa olevia nähtävyyskohteita. Ruka free wlan ja 5g verkko. Rukahuolto liikennöi ma pe ajalla 11 8 16 10. Syvälle uurtuneet laaksot.

Vaihto toiseen autoon kemijärventiellä juuman tienhaarassa. Kuljet halki uljaina vaihtuvien maisemien havuntuoksuisen kangasmaaston ja karunkauniiden kallioiden sekä ylität kolme riippusiltaa. Ruskan päänäyttämönä toimii toki rukan ja kuusamon upea luonto mutta tarjolla on myös kaikenlaista järjestettyä ohjelmaa. Karhunkierros ja lukuisat muut kuusamon reitit kutsuvat ihailemaan kuusamon hienoja maisemia.

Kauppakeskus kumpareessa ruka infon yhteydessä on yksi asiakaspääte jota voi käyttää. Oulangan luontokeskukseen ja juumaan matkustajat. Infon myyntituotteisiin kuuluvat muun muassa vaellus ja matkailukartat. Ruka kuusamon ruska 1 9 30 9.

Rukan 5g verkko kattaa rukan kylän ja eturinteiden alueen jossa sijaitsee iso osa alueen ravintoloista ja palveluista. Ruka charter ajaa vuorot kuusamosta hautajärvelle vain maanantaisin ja perjantaisin ajalla 10 8 25 9 2020 pohjolan matkat ajaa keskiviikkoisin ja perjantaisin 7 31 8. Koe kuusamon lumous retkeillen. Ruka info sijaitsee kauppakeskus kumpareessa rukalla rukatunturintie 9.

Rukan kävelykylän kartta ja palvelut kesällä. Next level events liftup block. Katso myös kaikki ohjelmapalveluyritykset varaa nyt. Ruka on myös yksi maailman ensimmäisistä hiihtokeskuksista jossa on käytettävissä 5g verkko.

Auton vaihto ei pysähdy x pysähtyy tarvittaessa. Reitti on merkitty maksuttomaan ruka kuusamon opaskarttaan jota on jaossa infopisteissä ja hotellien vastaanotoissa. Ruskan päänäyttämönä toimii toki rukan ja kuusamon upea luonto mutta tarjolla on myös kaikenlaista järjestettyä. Alla on esitelty netissä varattavissa olevat palvelut.

Vaellus alkaa oulangan kansallispuiston länsiosasta ristikalliolta joka tunnetaan myös karhunkierroksen aloituspaikkana. Väliä kuusamo ruka ristikallion p paikka ja käylä ruka kuusamo. Rukalla ja kuusamossa tapahtuu. Ladut kelkkareitit vaellus ja vesireitit sekä alueen monipuolinen palvelutarjonta sähköisillä kartoilla ja maksuttomina paperikarttoina.

Useissa majoituskohteissa on maksuton nettiyhteys ja rukan kylässä on maksuton langaton verkko.

ruka vaellus kartta Vaellusreitit Ruka Fi ruka vaellus kartta Vaellusreitit Ruka Fi

ruka vaellus kartta Vaellusreitit Ruka Fi ruka vaellus kartta Vaellusreitit Ruka Fi


Post a Comment for "Ruka Vaellus Kartta"