Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oulu Kaupunki Kartta

Oulu kaupunki kartta

Maamme kuudenneksi suurimman kaupungin pinta ala on 1 513 37 km josta 1 410 13 km on maata 34 55 km sisävesialueita ja loput 68 69 km merivesialueita. Oulu on myös luonnollisesti oulun läänin pääkaupunki.

oulu kaupunki kartta Kaupunginosat Oulu Tietoa Oulun Kaupunki oulu kaupunki kartta Kaupunginosat Oulu Tietoa Oulun Kaupunki

Kaupunki on perustettu vuonna 1605 ja on samalla pohjois suomen vanhin ja väkiluvultaan suomen kuudenneksi suurin kaupunki.

Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen oulun kartan avulla. Hyväksyttyjen asemakaavojen kaavakartat ja kaavamääräykset sekä yleiskaavadokumentit.

Palvelu sisältää kattavan osoitehakemiston ja laajan julkisten palveluiden hakemiston. Oulun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Puhelin 08 558 410 vaihde.

Oulun kaupunki sijaitsee oulujoen suulla pohjois pohjanmaan maakunnan rannikolla. Puhelin 08 558 410 vaihde oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan oulu karttahakuun. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite.

Puhelin 08 558 410 vaihde. Näe oulu myös satelliittikuvina. Palvelun kautta on saatavilla mm. Arvioitu matka aika matka.

Karttatie on oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä. Oulun kaupunki peruskartan käyttöehdot joukkoliikenteen reittiopas kevyen liikenteen reittiopas oulun joukkoliikenne keskustan linjakartta 12 8 2020 6 6 2021 suuralue ja kaupunginosakartta. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Puhelin 08 558 410 vaihde oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite.

Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Palvelussa on myös julkaistu ilmakuvia eri ajankohdilta ja alueilta. Karttatieltä löytyy myös paljon. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta.

Näytä kaikki vaiheet tulosta. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Oman pistemäisen kohteen. Karttatiellä voi myös mitata etäisyyksiä ja luoda karttalinkkejä vaikkapa omille nettisivuille.

oulu kaupunki kartta Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki oulu kaupunki kartta Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki

oulu kaupunki kartta Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki oulu kaupunki kartta Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki


Post a Comment for "Oulu Kaupunki Kartta"