Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muonionjoki Kartta

Muonionjoki kartta

Putouskorkeutta on tällä matkalla 205 metriä. Kalapaikat kalapaikat ja kalat.

muonionjoki kartta Lapland muonionjoki kartta Lapland

Kohdekohtaiset tiedot suomen ympäristökeskuksen karttapalvelu.

Villin pohjolan kartta on kuitenkin kannattava ostos. Muonionjokeen laskevat muiden. Noita kolmea karttaa myy pellon vihreällä pysäkillä myös ottiväline. Ilkka paaso 358 0 400 187 954.

Siellä voit valita karttanäkymään myös esimerkiksi kalastuskohteet laavut kodat nuotiopaikat ja jätepisteet. Tornionjoki alkaa torniojärvestä kiirunan kunnasta ruotsista ja laskee perämereen tornion ja haaparannan rajalla. Lohen lisäksi joessa on meritaimenta ja harjusta. Voit myös esimerkiksi tulostaa kartan tai jakaa sen sosiaalisen median.

Se on euroopan pisin vapaana virtaava lohijoki. Reitin nimen ja pituuden näet viemällä hiiren osoittimen reitin päälle. Retkikartta fi metsähallituksen karttapalvelu sivun alkuun. Tornionjoki muonionjoki könkämäeno yhteislupa alue 2020 mahdollisista sääntömuutoksista tiedotetaan erikseen.

Tornio muonionjoki kalapaikkaopas perhokalastukseen 7 koskea 1 4000 1 8000. Tornionjoki on tornionjoen vesistöalueen pääjoki. Kartat löytyvät alareunasta muut kartat. Pohjoisen tuntureilta pohjanlahdelle laskeva tornionjoki muonionjoki könkämäeno eli väylä on suomen ja ruotsin välinen rajajoki.

Kartan oikean alalaidan painikkeesta voit avata muonion ulkoilukartaston infokartta palvelussa. Vesistön valuma alueen pinta ala on 40 240 neliökilometriä km josta 36 eli 14 480 km sijaitsee suomen puolella 25 393 km ruotsin puolella ja kummankin maan pohjoisosissa sijaitsee vielä 284 km norjan puolella. Pääuomaan yhtyy pajalasta 10 kilometriä alajuoksullepäin pohjoisesta päin laskeva ja rajajokena toimiva muonionjoki ja sen jälkeen kaikki idästä pääuomaan yhtyvät sivuhaarat tulevat suomen puolelta. Kovien virtojen paikkoja ei ole merkitty varmaan aloittelijoiden vuoksi up.

Muonionjoki saa alkunsa könkämäenon ja lätäsenon yhtymäkohdassa enontekiön ja kiirunan rajalla markkinan kylän lähellä. Muonionjoki laskee lappean kohdalla ruotsin puolelta tulevaan tornionjokeen. Tornion muonionjoen könkämäenon viehekalastuksen yhteislupa alue on suosittu viehe ja perhokalastajien. Tornionjoen pituus muonionjoen yhtymäkohdasta mereen saakka on 180 km ja putouskorkeutta tällä suhteellisen alavalla tornionjokilaakson alueella on 126 m.

Ja muista että karttaan merkityt soutulinjat ovat ohjeellisia. Huomattavimpia tornion muonionjoen suomen puoleisia sivujokia ovat lätäseno jietajoki tarvantojoki. Kartalta näet muonion kesäreitistön. Se virtaa enimmäkseen etelään kunnes yhtyy tornionjokeen lappean kylän pohjoispuolella kolarin ja pajalan rajalla.

Muonio älv on tornionjoen sivujoki ja se muodostaa osan ruotsin ja suomen rajasta se sijaitsee länsi lapissa ja sen pituus on 230 kilometriä. Muonionjoen pituus on yhteensä 230 km ja putouskorkeutta tällä jaksolla on 205 m. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan muonio karttahakuun. Pituutta sillä on noin 450 kilometriä ja paikoin joki voi muuttua 100 metrin levyisestä koskesta jopa kilometrin levyiseksi suvannoksi.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Itsekin olen sen ostanut ja sen avulla löytänyt monia hyvä kalapaikkoja. Itse olen saanut lukuisia lohia paikoista mihin ei soutupaikkaa ole merkitty esim. Tornionjoki haaparanta ruotsi kalastus kalapaikat kalapaikka tornionjoki haaparanta ruotsi kalastus kalapaikat kalapaikka kalapaikat paikkakunnat järvet joet kalastus ja vuokramökit tornionjoki haaparanta tornionjoki on 510 kilometriä pitkä joki josta suomenpuolella on 180 km.

Muonionjoki muoni lappea kalastus ja retkeilykartta 1 20000. Etusivu kartta kesäretkeily.

muonionjoki kartta Www Ymparisto Fi muonionjoki kartta Www Ymparisto Fi

muonionjoki kartta Www Ymparisto Fi muonionjoki kartta Www Ymparisto Fi


Post a Comment for "Muonionjoki Kartta"