Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Latukartta Ylläs Kartta

Latukartta ylläs kartta

Ylläksen reittien huollosta ja ylläpidosta vastaa voittoa tavoittelematon ylläksen matkailu yhdistys. Pyöräilyyn soveltuvat erityisesti sitä varten kunnostetut reitit kuten ylläs levi maastopyöräilyreitti 50 km ja muut ylläksen alueen kunnostetut lähireitit.

latukartta ylläs kartta Kartat Yllas latukartta ylläs kartta Kartat Yllas

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan äkäslompolo karttahakuun.

Oulun infokartta oy tuottaa internetkarttapalveluita kunnille ja kaupungeille sekä opaskarttoja reittikarttoja ym. Kartan voi ostaa yllästunturin luontokeskuksesta sekä karttakeskukselta. Näin autat säilyttämään ylläksen mahtavat. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen maastohiihtotapahtuma ylläs levi 17.

Tarkista kahviloiden sijainnit latukartastasi. Karttamyynti on tärkeä osa matkailuyhdistyksen tuloja. Pallas ylläs aakenus vedenkestävä kartta 1 50 000 calazo förlag 2016. Joten pysähdy tauolle latukahvilaan ja hörppää kuppi kuumaa.

Latukahvilat sijoittuvat ympäri ylläksen laajaa latuverkostoa joten lähestulkoon jokaisen reitin varrelta löydät kahvilan. Uudet kartat julkaistaan vuosittain. Suunnittele matkasi ylläs tänään extranet. 70 kilometrin kisan reitti pitkine nousuineen palkitsee osallistujan myös maisemillaan.

Suunnittele matkasi ylläs tänään extranet. Levi latutilanne ja latuinfo. äkäslompolo lapiomaa karila. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.

Kilpailu hiihdetään perinteisellä tyylillä ja reitti kulkee läpi kauniiden tunturimaisemien pallas yllästunturin kansaalispuistossa johdattaen osallistujat ylläsjärven äkäslompolon kukastunturin ja pyhäjärven kautta leville. Lähimmät myyntipisteet ovat yllästunturin tunturi lapin ja pallastunturin luontokeskukset sekä useat alueen yritykset. Matkailuyhdistys toivoo että kaikki reittien ja latujen käyttäjät ostaisivat kartan joka vuosi. Kahviloissa on tarjolla monenlaista herkkua mutta myös suolaista välipalaa ja jopa keittolounasta.

Myös pallas yllästunturin laajalla reitistöllä voi patikoida ja pyöräillä. Kartan voi ostaa pallastunturin ja tunturi lapin. Ajankohtaista tietoa levi latutilanteesta ja latukartta. Osta ylläksen kartat sähköisenä tai paperisena.

Ylläs latukartta ja latuinfo. Talven helmet ylläksen latukahvilat. Ylläksellä palvelee parisenkymmentä latukahvilaa. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan ylläs kolari karttahakuun.

Lue reiteistä lisää luontoon fi sivuilla. Helpompaa haastetta kaipaavat voivat osallistua lyhyempään. Ylläs levi aakenus vedenkestävä ulkoilukartta 1 50 000. Pallas hetta olos vedenkestävä ulkoilukartta 1 50 000.

latukartta ylläs kartta Kartat Yllas latukartta ylläs kartta Kartat Yllas

latukartta ylläs kartta Kartat Yllas latukartta ylläs kartta Kartat Yllas


Post a Comment for "Latukartta Ylläs Kartta"