Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kartta Karjalan Kannas

Kartta karjalan kannas

Yleislehtijaossa 10 km x 10 km n lehtinä. It is located at an elevation of 124 meters above sea level.

kartta karjalan kannas Karjalan Kartat kartta karjalan kannas Karjalan Kartat

Indeksikartalle on merkitty pääkarttaikkunan kartan sijainti punareunaisella suorakaiteella.

Karjalan kannas karjalan kannas is a isthmus class t hypsographic in leningrad leningradskaya oblast russia europe with the region font code of russia central asia. Alue on huomattavasti taantunut ollessaan neuvostoliiton ja venäjän hallussa. Vuodesta 1927 alkaen pitäjänkartat julkaistiin ns. Historiallisten kartta aineistojen alkuperäiset karttamerkkien selityks.

Karjalan kartat suomen aikaiset luovutetun alueen kartat eri mittakaavoissa skannattuina. Karjalan kannas historian ja kulttuurin muistomerkkejä kartta 1 200 000. Näe venäjä myös satelliittikuvina. Helppokäyttöinen suomenkielinen venäjän kartta.

Karjalan kannaksen tiekartan näköispainos perustuu suomen tiekartan lehtiin numero 3 ja 6 jotka on julkaistu 1930 luvun lopussa. Etelässä ja idässä alue rajoittuu vanhaan valtakunnanrajaan ja laatokkaan. 16 00 alv 24 toimitusaika. Tietoja karjalan kannakselta karjalan kannaksella tarkoitetaan suomenlahden laatokan ja saimaan rajoittamaa karjalan osaa.

Kannaksella vakinaisesti asuvien elintaso on vielä heikko ja erityisesti maaseudulla on köyhää. Rautu käkisalmi kurkijoki terijoki valkjärvi uusikirkko. Nykyinen karjalan kannas kuuluu pääosin leningradin alueeseen. Kartta antaa hyvän kuvan aikakauden asutuksesta.

1938 1993 kartta jossa vanhat ja uudet paikannimet latinalaisin kirjaimin zao karta. Kartalle on lisätty nykyinen valtakunnanraja. Karjalan kannas kartta kartta karjalan kannas kartta kartta karjalan kartat karjalan kannas kartta kartta luovutetun karjalan kartta. Työpaikkojen puutteen takia työttömyyttä on runsaasti ja nuoriso muuttaa.

Indeksikartta on pieni karjalan kartta pääkartan oikeassa alakulmassa oleva kartta. Lännessä kartta ulottuu virolahdelle ja luumäelle pohjoisessa puumalan ja lahdenpohjan korkeudelle. Indeksikartan voi tarvittaessa pienentää näkyvistä klikkaamalla indeksikartan linkkiä. Suomen itsenäisyyden aikana julkaistuja pitäjänkarttoja on saatavana osasta karjalan kannasta.

Karjalan kannas kartta 1938 kartta karjalan kannaksen kartta 1939 kartta kannaksen kartta ja kuolemajärven kirkko metsäpirtin kartat. Karjalan kannas 1938 1 200 000 upea näköispainos. Maanmittaushallitus valmisti yksiväristä pitäjänkarttaa 1 20 000 vuosina 1825 1950. Kartta kattaa koko kannaksen ja laatokan karjalan.

Valmistus tapahtui pitäjäkohtaisesti 1825 1915 ja karttalehdittäin 1916 1950. Karjalan kannas is also. Voit osoittaa kohdan jonka haluat näytettäväksi pääkarttaikkunassa raahaamalla suorakaiteen haluamaasi kohtaan.

kartta karjalan kannas Karjalan Kannas 1938 1 200 000 kartta karjalan kannas Karjalan Kannas 1938 1 200 000

kartta karjalan kannas Luovutetun Karjalan Kartta kartta karjalan kannas Luovutetun Karjalan Kartta


Post a Comment for "Kartta Karjalan Kannas"