Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aasian Maat Kartta

Aasian maat kartta

Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen maailmankartan avulla. Maantietopeli aasian maat ja suurimmat kaupungit.

aasian maat kartta Etela Aasia Wikiwand aasian maat kartta Etela Aasia Wikiwand

Aasian 30 suurinta kaupunkia aasian maiden pääkaupungit aasian maiden liput aasian maat.

Alaluokkien kokonaismäärä luokassa on 50. Aasiassa on 19 suurta virtaa joiden pituus on vähintään 2500. Aasian valtiot aasian maat kartta kartta aasian maat kartta kartta aasian kartta valtiot kartta aasian talous kasvaa mutta kansalaisoikeudet junnaavat yle. Seterra on haastava maantietoon pohjautuva peli.

Aasiassa on upeita maita kaupunkeja ja lippuja. Aasian entiset valtiot 22 l 83 s a afganistan 12 l 10 s arabiemiirikunnat 8 l 11 s armenia 10 l 5 s azerbaidžan 10 l 4 s b bahrain 7 l 8 s bangladesh 12 l 3 s bhutan 8 l 6 s brunei 6 l 5 s f filippiinit 10 l 7 s g georgia 11 l 7 s i indonesia 13 l 3 s intia 14 l 2 s irak. Tässä luokassa on aasian valtiot. Aasian ja koko maailman korkein vuoristo on himalaja sen pohjoispuolella on tiibetin ylänkö joka on maailman korkein ylänkö.

Seterra on ilmainen karttavisapeli joka opettaa maita kaupunkeja ja muita maantieteellisiä paikkoja kaikkialla maailmassa. Seuraavat 50 alaluokkaa kuuluvat tähän luokkaan. Seterra perustettiin vuonna 1997 jonka jälkeen se on käännetty 39 eri kielelle ja sitä on pelattu. Opi afrikan euroopan etelä amerikan pohjois amerikan aasian ja australian maista pääkaupungeista meristä lipuista ja kaupungeista ääriviivapiirrettyjen karttaharjoitusten avulla.

Tässä pelissä tehtäväsi on sijoittaa kartalle aasian maat. Maailman suurimmat maat sijaitsevat aasiassa. Yllä olevassa kartassa eivät näy kaikki lähi idän eli länsi aasian valtiot joten alla lähi idän kartta erikseen. Aasia on geologisesti hyvin aktiivinen maanosa ja siellä on laajalti vuoristoja ja vulkaanisia alueita.

Viimeksi muokattu 3 marraskuu 2013 status. Näe maailma myös satelliittikuvina. Opettele sijoittamaan kiina kambodža ja intia aasian kartalle. Aasian 30 suurinta kaupunkia aasian maiden pääkaupungit aasian maiden liput aasian maat.

Luettelo historiallisista valtioista wikipedia aasian maat kartta kartta etelä aasia wikipedia 2. Indonesiassa on vulkaaninen kaari sekä japanissa ja filippiineillä tulivuorijonoja. Aasiassa on myös maailman vanhinta kallioperää varsinkin intian ja arabian niemimailla sekä siperiassa. Kuinka hyvin tunnet aasian maat.

aasian maat kartta Aasian Valtiot aasian maat kartta Aasian Valtiot

aasian maat kartta Aasian Talous Kasvaa Mutta Kansalaisoikeudet Junnaavat Yle Uutiset Yle Fi aasian maat kartta Aasian Talous Kasvaa Mutta Kansalaisoikeudet Junnaavat Yle Uutiset Yle Fi


Post a Comment for "Aasian Maat Kartta"