Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ylläs Maastopyöräily Kartta

Ylläs maastopyöräily kartta

Kittilän läpi virtaa 300 km pitkä ounasjoki. Kesäisin gondoli kuljettaa tunturimaisemiin retkeilijöitä ja alamäkipyöräilijöitä päivittäin juhannuksesta syyskuun lopulle saakka.

ylläs maastopyöräily kartta Kartat Yllas ylläs maastopyöräily kartta Kartat Yllas

Mukaan kannattaa ostaa myös tämä kartta paperisena.

Maastopyöräily on erittäin monipuolinen laji joka tarjoaa liikunnan lisäksi myös mahdollisuuden olla luonnossa ympäri vuoden. Kittilän kunnasta ja se. Gondolissa kahden kilometrin matka ylläksen huipulle 719 metrin korkeuteen sujuu jopa seitsemässä minuutissa. Talvisia aktiviteetteja voi harrastaa mm.

Sopivien varusteiden ja hyvän ajotekniikan lisäksi jokainen harrastaja tarvitsee myös tiedon itselleen parhaiten sopivista ajopaikoista ja reiteistä. Elokuulle suunniteltu vuoden 2020 kilpailu siirretään seuraavalle vuodelle koronavirusepidemiasta johtuen. Kesäkuisena perjantaina pyöräilin äkäslompolosta pyhäjärven tuvalle ja takaisin. Rakkakivikosta suomaastoon ja sorapolusta pieniin metsäreitteihin.

Kartta on ehdoton mukana vaikka reitit ovatkin merkitty maastoon. Ylläksen reittipalvelu on sähköisenä maksullinen. 400 400 500 400 500 500 500 400 400 400 300 300 400 400 300 300 400 400 300 400 300 300 300 300 400 300 300 300 300 300 300 300 300 5 4 4 2 1 2 3 5 7 6 8 9 4 10 11 12. Ylläs mtb haastaa kisaajat vauhdikkailla reiteillä teknisillä poluilla ja suomen korkeimmalle nousevalla kisalla.

Ylläs sijaitsee aivan pallas yllästunturin kupeessa seitsemän tunturin ympäröimänä. Leviltä löytyy runsaasti talvi ja kesäreittejä. Se toimii varmemmmin kuin internet tunturien syleilyssä. Perheille suunnattuja lyhempiä luontopolkuja on lukuisia.

Ylläksen matkailuyhdistyksen laatimien karttojen tuotto menee lyhentämättömänä latujen ja muiden reittien kunnossapitoon ja kehittämiseen. Sido vaelluskengät tiukalle ja suuntaa tunturiin porojen seuraksi. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan ylläs kolari karttahakuun. Kisareitit kulkevat vaihtelevien maastojen sekä upeiden maisemien läpi osin pallas yllästunturin.

Ylläs ja maastopyöräily sopiva ja maisemiltaan uuniikki reitti päivän maastopyöräilyyn. Osa reiteistä on esteettömiä ja osa reiteistä kysyy todellista vaellusluonnetta. Voit ostaa gondoliin myös pelkän kiertoajelun jolla voit nousta ylös ihailla. Ylläksen alueen reittikarttoja voit ostaa alueen yrityksistä.

Ylläksellä järjestetään vuonna 2021 toinen kolmas vuotuinen maastopyöräilytapahtuma jossa ajetaan lapin parhaissa pyöräilymaastoissa. Käytä ylläksen reittihakua. Mtbreitti palvelun tavoitteena on tarjota mahdollisimman monipuolisen katsauksen suomen parhaisiin maastopyöräreitteihin. Ylläksellä reittejä ja luontopolkuja löytyy joka lähtöön.

Luonnonsuojelullisista tai turvallisuussyistä pyöräily on kielletty seuraavilla kesäreiteillä. Lapin kesän tapaan tälläkin reissulla tarvittiin sama varustus kuin. Hiihtokeskuksemme ylpeys ylläs 1 gondoli hissi on kaikilla mittapuilla suomen tunturihissien ykkönen. Moottorikelkka ja hiihtoreitistöillä sekä laskettelurinteessä kesäisin tarjolla on runsas patikointi teema ja maastopyöräily sekä alamäkiajoreitistö.

Maastopyöräily on sallittua vain kansallispuiston virallisilla merkityillä kesäreiteillä poluilta poikkeaminen pyöräillen on kiellettyä. Gondolin käyttö sisältyy kaikkiin hissilippuihin. Palkaskero pdf pirunkuru pdf varkaankuru pdf ja tuomikuru pdf sekä keimiötunturilla.

ylläs maastopyöräily kartta Kartat Yllas ylläs maastopyöräily kartta Kartat Yllas

ylläs maastopyöräily kartta Kartat Yllas ylläs maastopyöräily kartta Kartat Yllas


Post a Comment for "Ylläs Maastopyöräily Kartta"