Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Geokätkö Kartta

Geokätkö kartta

Lokkauksen voi kirjoittaa myös suoraan mobiilisovelluksesta jolloin löydetty geokätkö muuttuu heti kartalla löydetyksi hymynaama. Geokätkö kartta suomen geokätköt kartalla geokätköt fi geokätkö kartta kartta locus map free outdoor gps navigation and maps google play locus map free outdoor gps navigation and maps google play locus map free outdoor gps navigation and maps google play.

geokätkö kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Katkotietojen Hakeminen Suomen Geokatkot Kartalla geokätkö kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Katkotietojen Hakeminen Suomen Geokatkot Kartalla

Koordinaatit ilmoitetaan leveys ja pituusasteina jotka ovat kulmien suuruuksia.

Geokätköily on yhteisöllinen harrastus ja kokemusten jakamisesta on iloa monelle. Voit myös selvittää google mapsista löytämäsi paikan koordinaatit. Kätköpurkkina oli suuri viiden gallonan noin 19 litraa musta ämpäri ja vaihtotavaroina oli mm. Koordinaatit ovat olennainen osa geokätköilyä.

Voit etsiä paikkaa gps koordinaattien leveys ja pituusasteiden avulla. We would like to show you a description here but the site won t allow us. C geo google play sovellukset c geo google play sovellukset luontoilu geokätköily suunnistus seppo luontokuvia ja geokätköily koulutus ppt lataa email this blogthis. Kätkön tekijä on nähnyt paljon vaivaa kätkön tekemiseen ja etsijöiden lokeissa jakamat seikkailut ovat.

Dave laittoi kätköön lokikirjan säännöt ja vaihtotavaroita. Lokien kirjoittamiseen kannattaa nähdä vähän vaivaa vaikka maastossa olisikin houkutus kirjata lyhyellä kk lyhenteellä kiitos kätköstä tai hymiöllä. Geokätköjä alkaa olla niin paljon että geokätköilyretkeä suunnitellessa joutuu aina tekemään valintoja kun kaikkia kivoja kätköjä ei millään saa mahtumaan yhteen reissuun. Maantieteellisillä koordinaateilla osoitetaan piste maapallon pinnalta eli geokätköilyssä kätkön sijainti.

Olemme keränneet geokätköilijöille listan oikoteistä joilla pääset kätevästi selaamaan kartalta kuntien geokätköjä. Sääntönä oli että ota jotain jätä jotain ja kirjaa se lokikirjaan. Pituus ja leveysasteiden lisäksi voit jakaa. Kirjoja videoita kartta kasettinauhuri ja paputölkki.

Kartta on pilkottu mapsource basecamp ja mapinstall yhteensopivissa tiedostoissa karttalehtijaon mukaisiin paloihin joista voit siirtää vain haluamasi ja tai muistiin mahtuvat palat laitteeseen garmin mapinstall ohjelmalla. Kartta img on liian iso mahtuakseen gps laitteeni muistiin voisiko karttaa saada pilkottua.

geokätkö kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Katkotietojen Hakeminen Suomen Geokatkot Kartalla geokätkö kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Katkotietojen Hakeminen Suomen Geokatkot Kartalla

geokätkö kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Geokatkoily Kannykalla geokätkö kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Geokatkoily Kannykalla


Post a Comment for "Geokätkö Kartta"