Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uittotunneli Tampere Kartta

Uittotunneli tampere kartta

Samalla tuli syötyä höyrymakkara tässä pienen pienessä kahvilassa näsijärven rannalla. Perusteellisen kunnostuksen tavoitteena on että noin 55 metrinen vuonna 1908 rakennettu haulitorni kestää jälleen seuraavat sata vuotta.

uittotunneli tampere kartta Tampereen Uittotunneli Avattiin Veneille Reitin Loysivatkin Erityisesti Jalankulkijat Ja Pyorailijat Yle Uutiset Yle Fi uittotunneli tampere kartta Tampereen Uittotunneli Avattiin Veneille Reitin Loysivatkin Erityisesti Jalankulkijat Ja Pyorailijat Yle Uutiset Yle Fi

Tunnelia pitkin oli tarkoitus uittaa puutavaraa nippuina näsijärvestä pyhäjärveen.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Tunneliaukon halkaisija on 5 2 metriä ja pituudeltaan 280 metriä. Uittotunneli rakennettiin alunperin 1966 1968 tukinuittoa varten mutta sitä ei koskaan käytetty siihen. Ja kyytipoikana kuppi kahvia.

Sitä alettiin rakentaa syksyllä 1966 ja se valmistui vuonna 1968. Tampere uittotunneli kartta geocaching log by sohvaperuna for pispalan uittotunneli uittotunneli uittotunnelin kahvila kivaa tekemistä pispalan uittotunneli wikipedia uittotunneli on umpijäässä sulaminen kestää viikkoja aamulehti pispalan uittotunneli virtualtampere uittotunneli uittotunnelin kahvila kivaa tekemistä tampereen uittotunneli avattiin veneille reitin löysivätkin pispalan uittotunneli wikipedia. Tarjolla kahvit teet mehut munkit letut höyrymakkaraa jne. Pieni kahvilakioski ja vieressä telttakatos.

Pispalan uittotunneli sijaitsee tampereella pispalan kaupunginosassa. Pispalan uittotunneli sijaitsee tampereella se kulkee hyhkyn ala pispalan ja santalahden kaupunginosien ali. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Sitä alettiin rakentaa syksyllä 1966 ja se valmistui 1968.

Uittotunnelia käytetään myös veneiden kuljetustunnelina. Tehdyissä tarkastuksissa selvisi että tornin kriittisissä rakenteissa oli jo. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Sv en de kirjaudu ulos.

Arvioitu matka aika matka. Uittotunneli tampere kartta geocaching log by sohvaperuna for pispalan uittotunneli uittotunneli uittotunnelin kahvila kivaa tekemistä uittotunneli on umpijäässä sulaminen kestää viikkoja aamulehti pispalan uittotunneli wikipedia tampereen uittotunneli avattiin veneille reitin löysivätkin pispalan uittotunneli wikipedia uittotunneli uittotunnelin kahvila kivaa tekemistä pispalan uittotunneli wikipedia. Vuonna 2013 uittotunneli otettiin uudelleen käyttöön ja siitä on muodostunut uniikki kävely ja pyöräilyreitti isojen teiden alitse järveltä toiselle. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan tampere karttahakuun.

Pääset uittotunneliin ja uittotunnelin. Haulitorni on vuosien saatossa päässyt huonoon kuntoon. Tukinuittoon sitä ei kuitenkaan tarvittu vaan se säilyi käyttämättömänä yli 40 vuotta jolloin siitä tuli veneiden kuljetustunneli. Haulitorni on vuosien saatossa päässyt huonoon kuntoon.

Kartta ravintolat arvostelut yhteisö apua lisää ravintola fi sv en de fi. Uittotunneli avattu joten pitihän sinnekin eksyä. Perusteellisen kunnostuksen tavoitteena on että noin 55 metrinen vuonna 1908 rakennettu haulitorni kestää. Tässä oli jotain sellaista vanhanajan kahvila kioski meininkiä.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan paasikiventie tampere karttahakuun. Tunnelia pitkin oli tarkoitus uittaa puutavaraa nippuina näsijärvestä pyhäjärveen tukinuittoon sitä ei kuitenkaan tarvittu vaan se säilyi käyttämättömänä yli 40 vuotta kunnes se otettiin vuonna 2013 käyttöön veneiden kuljetustunnelina sekä kävelijöiden ja pyöräilijöiden kulkuväylänä. Home 2018 tampere uittotunneli kartta. Home 2018 uittotunneli tampere kartta.

uittotunneli tampere kartta Pispalan Uittotunneli Virtualtampere uittotunneli tampere kartta Pispalan Uittotunneli Virtualtampere

uittotunneli tampere kartta Uittotunneli Uittotunnelin Kahvila Kivaa Tekemista uittotunneli tampere kartta Uittotunneli Uittotunnelin Kahvila Kivaa Tekemista


Post a Comment for "Uittotunneli Tampere Kartta"