Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kartta Suomi Kunnat

Kartta suomi kunnat

Linnaläänit korvattiin vuonna 1634 maaherrajohtoisilla siviililääneillä jotka eivät enää täysin noudatelleet vanhaa maakuntajakoa sen jälkeen historiallisilla maakunnilla ei enää ole ollut hallinnollista merkitystä mutta niiden perinteet. Suomen vuoden 2000 perustuslain 121 mukaan suomi jakaantuu kuntiin joiden hallinnon tulee perustua kunnan asukkaiden itsehallintoon.

kartta suomi kunnat Suomen Kartta Kunnat Restyling Av Bilen kartta suomi kunnat Suomen Kartta Kunnat Restyling Av Bilen

Suomen yhdeksän historiallista maakuntaa olivat ahvenanmaa häme karjala lappi pohjanmaa satakunta savo uusimaa ja varsinais suomi.

Kuntalain 4 n mukaan kunta voi käyttää nimitystä kaupunki kun se katsoo täyttävänsä kaupunkimaiselle yhdyskunnalle asetettavat vaatimukset. Voit katsella maanmittauslaitoksen karttoja verkossa. Katso karttamerkkien selitteet. Tuloveroprosentti 2014 tuloveroprosentti 2013 tuloveroprosentti 2012 tuloveroprosentti 2001 tuloveromuutos 2013 2014 tuloveromuutos 2012 2013 tuloveromuutos 2001 2013 väkiluku 2012 muuttovoitto 2012 tulot 2011 työttömyys 2011 eläkeläisiä 2011 min.

Vektorimuotoisissa kuntajakotuotteissa on kuntanumerot kuntien nimet suomeksi ja ruotsiksi kuntien rajat sekä alueet. P ohj is s avn r l x 12. Päijät häme päijänne tavastland 08. Voit hakea karttoja koko suomesta muun muassa paikannimillä ja koordinaateilla.

Elokuuta 2018 kello 15 54. Suomen kunnat maakunnat ja aluehallintovirastot finlands kommuner landskap och regionförvaltningsverken 1. Katsele ja lataa karttoja. Suomen kunnat ovat suomen paikallishallinnon yksiköitä.

Kartta ja paikkatietojen rajapintapalvelut. Suomen väestömäärän arvioidaan olevan 5 506 312 toukokuussa 2017 mutta edellinen virallinen väestömäärä toukokuussa 2014 oli 5 487 308 ja suurin osa väestöstä on keskittynyt. Suomen kuntien rajat ja tilastoja visualisoituna kartalle. Kuntajakoaineistosta on saatavissa sekä vektorimuotoisia että rasterimuotoisia tuotteita.

Keskiajalla syntynyt hallinnollinen jako linnalääneihin vastasi melko pitkälle maakuntien rajoja. Rasterimuotoiset tuotteet sisältävät ainoastaan kuntien rajat. Maalla on maarajoja ruotsin kanssa luoteessa norjan kanssa pohjoisessa ja venäjän kanssa idässä. Satakunta satakunta 05.

Karttahaun lisäksi palvelusta löytyy monia muita ominaisuuksia. Etelä savo södra savolax 1. Kymenlaakso kymmenedalen 09. Uusimaa nyland 02.

Karttapaikalla pääset tutustumaan maanmittauslaitoksen maastokarttoihin ja ilmakuviin. Kanta häme egentliga tavastland 06. Suomi on pohjoismaa joka sijaitsee fennoskandian maantieteellisellä alueella. Varsinais suomi egentliga finland 04.

Viro on suomen eteläpuolella suomenlahden toisella puolella. Pirkanmaa birkaland 07. Etelä karjala södra karelen 10. Pohjois karjala norra karelen.

Kuntien oma edunvalvontajärjestö on suomen kuntaliitto. Lutakonaukio 7 40100 jyväskylä. Sivua on viimeksi muutettu 2. 2017 maakunnat landskapen 01.

Published september 6 2020 by admin. Valtio valvoo kuntien toimintaa aluehallintovirastojen kautta. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen suomen kartan avulla. Suomi on itsenäinen valtio pohjois euroopassa.

Näe suomi myös satelliittikuvina. Lisäksi vektorituotteessa on mukana vastaavat tiedot maakunnista aluehallintovirastoista ja valtakunnasta.

kartta suomi kunnat Oppitori Jaa Somessa Suomen Kaupungit kartta suomi kunnat Oppitori Jaa Somessa Suomen Kaupungit

kartta suomi kunnat Kartta Wikipedia kartta suomi kunnat Kartta Wikipedia


Post a Comment for "Kartta Suomi Kunnat"