Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Haltin Vaellus Kartta

Haltin vaellus kartta

Haltin suomen korkein huippu on tässä. Kalottireittiin kuuluva haltin vaellus lähtee kilpisjärvelt ä ja yhdensuuntaisen matkan pituudeksi haltin tuville päättyen tulee noin 55 kilometriä.

haltin vaellus kartta Kilpisjarvi Halti 100 Km Vaellus Koiran Kanssa Osa 1 Mudi Miska Vuodatus Net haltin vaellus kartta Kilpisjarvi Halti 100 Km Vaellus Koiran Kanssa Osa 1 Mudi Miska Vuodatus Net

Haltin vaellus alkaa kilpisjärveltä ja on noin 55 kilometriä yhteen suuntaan.

Pallas hetta retkeilyopas ja kartta 2015 lyötyy täältä. Guolasjärveltä kävelymatkaa haltille tulee edestakaisin noin 20 kilometriä. Kilpisjärvi halti reitti on osa kalottireittiä. Oltiinhan siellä molemmat jo ennenkin oltu.

Hetta pallas vaellusreitti sijaitsee pallas yllästunturin kansallispuiston alueella. Kartan voi ostaa kilpisjärven ja tunturi lapin luontokeskuksista sekä karttakeskuksesta. Ruotsin korkein vuori ympäristöineen tarjoaa lukuisia reittejä. Vaivannäöstä palkkana ryhmä näkee meekojärven vaikuttavan pahdan hiukan sivuun reitiltä jäävän saivaaran muodot annjalonjin jyrkät seinämät pihtsuskönkään putouksen sekä viileän ja tuulisen pihtsusjärven suojattomat rannat.

Kartan voi ostaa mm. Suosituin reitti vaeltaa haltille on kilpisjärveltä josta kalottireittiä pitkin matkaa tulee noin 55 kilometriä. Reitin varrelle osuvat saanatunturi saivaara sekä upea pihtsusköngäs. Noh pakko oli kuitenkin nousta ylöspäin sillä auto.

Retki jäämeren rantaan ja jäätikölle norjan skibotniin ja tromssaan autolla 160 km syksyn retkiehdotukset. Lue lisää aiheista karhunkierros ja pieni karhunkierros. Kannattaa kuitenkin huomioida että reitti guolasjärveltä haltille on vaikeakulkuista eikä reittiä ole. 55 kilometrin pituinen hetta pallas on suosittu vaellusreitti.

Kilpisjärvi halti retkeilyopas ja kartta 1 50 000. Ilman heidän apuaan ja saumatonta. Eräs suurimmista haaveistani on ollut haltitunturin valloittaminen ja viimein sain tämän monivuotisen projektin päätökseen avopuolisoni katjan ja reilun yksivuotiaan irlanninterrierimme sallan suurella avustuksella ja myötävaikutuksella heidän ollessaan mukanani koko tämän vaativan vaelluksen. Haltin vaellus 2016 vaellus kalottireittiä seuraten kilpisjärveltä haltitunturille ja takaisin heinäkuussa 2016.

Tämän korkeammalle et suomessa pääse. Karhunkierros kuusamossa on suomen suosituin vaellusreitti. Ainoa mielenkiintoisuus tässä oli se että nyt pääsin kokemaan virallisen nousureitin haltille eli sen ainoan mitä suurin osa suomalaisista on kokenut. Retken kruunaava haltin huiputus kannattaa tehdä hyvällä säällä ja huiputtajat saavat.

Lyhyin reitti haltille sen sijaan on norjan puolelta guolasjärveltä. Etrs tm35fin tasokoordinaatit n 7699672 e 274715. Halti kilpisjärvi pältsa tunturikartta 1 50 000 calazo 2015. Patikointi terbmisjärvelle 30 km 3 päivää.

Calazolta kilpisjärven ja tunturi lapin luontokeskuksista. Lisää kuvia retkeltämme löydät täältä. Suomen korkein kohta sijaitsee haltilla tarkalleen ottaen 1324 metriä merenpinnan yläpuolella jonne ei takuulla yllä mailman pauhu. Haltin vaellus kilpisjärvi halti kilpisjävi 110 km.

Viiden kuuden päivän retki suomen korkeimmalle tunturille haltille 45 kilometrin päässä asettaa kulkuvarusteet ja kunnon koetukselle. Lisäksi haltin valloitus sinänsä ei ollut tuomassa meille mitään spesiaalikiksejä. Guolasjärvelle pääsee autolla kilpisjärveltä jolloin automatkaa kertyy noin 120 kilometriä. Havitteletko vaellukseltasi korkeampia ulottuvuuksia.

Kebnekaise on suomalaisten suosikkikohteita ruotsin lapissa. Joel ahola ja karttakeskus 2014. Vaellus kalottireittiä kohti haltia tai ruotsin suuntaan. Parkkipaikan karttaa en voi linkittää karttapaikka fi sivustoon koska se on norjan puolella ja ei näy tuossa kartassa.

Haltin vaellus lähtee yleensä kilpisjärveltä. Luonnollisesti matkan puolivälissä huiputetaan halti ja sitten suunnataan samat 55 kilometriä takaisin. Saanan luontopolun kierto 6 km 2 päivää. Aivan norjan rajalla suomen käsivarren erämaassa sijaitseva halti nousee 1324 metriä merenpinnan yläpuolelle.

Vaellus kilpisjärven luontokeskukselta saarijärven autiotuvalle ja takaisin 24 km 3 päivää. Tässä kartta parkkipaikalle norjalaisen karttapalvelun avulla. Retki kyläkeskuksesta salmivaaran laelle 2 km 1 päivä. Haltin huipulla käy vuosittain noin 3 000 kulkijaa.

Eli valloittaisin haltin nousemalla sinne enkä laskeutumalla sinne antikliimaksisesti kuten aiemmin.

haltin vaellus kartta Kalottireitin Kartat Ja Kulkuyhteydet Luontoon Fi haltin vaellus kartta Kalottireitin Kartat Ja Kulkuyhteydet Luontoon Fi

haltin vaellus kartta Vaelluskengat Jalkaan Halti Highway Takana haltin vaellus kartta Vaelluskengat Jalkaan Halti Highway Takana


Post a Comment for "Haltin Vaellus Kartta"