Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Senegalin Kartta

Senegalin kartta

Mikä on senegalin pääkaupunki. It is located in a depression called the senegal mauritanian basin.

senegalin kartta Senegalin Kartta Kartat Senegal Lansi Afrikka Afrikka senegalin kartta Senegalin Kartta Kartat Senegal Lansi Afrikka Afrikka

2020 enegal ijaitee läni afrikaa.

I can unsubscribe any time using the unsubscribe link at the end of all emails. Gambiajoen tulvatasangot ovat maan rehevintä aluetta. Kap verden niemi lähellä dakaria on afrikan läntisin piste. Pikatilanne senegalin pääkaupungista dakarista.

Pikine dakar kartta maailmankartta 2020. Muita tärkeitä jokia ovat maan pohjoisosassa virtaava senegal ja eteläosassa virtaava casamance. Senegalin kartta ja satelliittikuva. I want emails from lonely planet with travel and product information promotions advertisements third party offers and surveys.

Muut kohteet ymmärrä ilmasto. Senegal afrikan suurella seinäkartalla. Rannikolla on laajoja hiekkadyynejä. Maan pääkaupunki on dakar jossa on asukkaita noin kaksi miljoonaa.

Se sijaitsee 14 76 leveysaste ja 17 39 pituusaste ja se sijaitsee korkeudessa 17 metriä merenpinnan yläpuolella. Senegal kartta maailmankartta 2020. Nimensä senegal on saanut senegaljoesta. Senegalin suosituimmat kaupungit.

Senegal is a relatively flat country in west africa with an area of 196 712 sq. Gambia ja gambiajoki jakavat senegalin kahteen alueeseen jotka. Kartta senegal republic of senegal. Senegalista tuli itsenäinen valtio vuonna 1960 saatuaan.

Afrikan mantereella sijaitseva senegal kattaa 192 530 neliökilometriä maata ja 4 192 neliökilometriä vettä joten se on maailman 88. Physical map of senegal print map. Etelä senegal on viljavampaa ja metsäisempää aluetta ja sen rannikolla on mangrovesoita. Mikä on senegalin pääkaupunki.

Pikinen asukasluku on 874 062 joten se on dakarin toiseksi suurin kaupunki. Dakar pääkaupunki saint louis entinen pääkaupunki thiès. Suurin kansakunta kokonaispinta alaltaan 196 722 neliökilometriä. Sen pinta ala on 196 722 neliökilometriä ja väkiluku 13 6 miljoonaa.

Senegal from mapcarta the free map. Tule lentokoneella junalla autolla bussilla laivalla liiku puhu osta hintataso syö juo n. Tutustu senegaliin google earthin avulla. Senegal officially the republic of senegal is a country in west africa.

Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Se toimii gmt aikavyöhykkeellä mikä tarkoittaa että se seuraa samaa aikavyöhykettä kuin dakar. Senegalin jakavat kahtia gambia ja gambiajoki. Senegalin sisämaa on pääosin tasankojen savannia ja puoliaavikkoa.

Senegal on afrikan läntisin valtio ja sen naapurivaltiot ovat gambia guinea bissau guinea mali ja mauritania. Enegali rajoittuu atlantin valtamereen pohjoiea länneä ja etelää gambiaa pohjoiea mauritaniaa idää malia ja etelää gui. Pikine on kaupunki joka löytyy dakarista senegalista. Senegal muodostuu 11 alueesta.

Senegalin lippu senegalin tasavalta eli senegal on valtio läntisessä afrikassa. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

senegalin kartta Senegalin Kartta Kartat Senegal Lansi Afrikka Afrikka senegalin kartta Senegalin Kartta Kartat Senegal Lansi Afrikka Afrikka

senegalin kartta Senegal Wikitravel senegalin kartta Senegal Wikitravel


Post a Comment for "Senegalin Kartta"