Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Halti Vaellusreitti Kartta

Halti vaellusreitti kartta

Kartan voi ostaa kilpisjärven ja tunturi lapin luontokeskuksista sekä karttakeskuksesta. Vaellusreitti alkaa parkkipaikalta jolle pääset pitkin hidasta ja kivistä hiekkatietä.

halti vaellusreitti kartta Kilpisjarvi Halti 100 Km Vaellus Koiran Kanssa Osa 1 Mudi Miska Vuodatus Net halti vaellusreitti kartta Kilpisjarvi Halti 100 Km Vaellus Koiran Kanssa Osa 1 Mudi Miska Vuodatus Net

Kilpisjärvi halti reitti on noin 55 km pitkä.

Tämä lapin tunturivaellusten aateliin kuuluva 55 kilometrin pituinen hetta pallas reitti tarjoileekin komeita tunturinäkyjä kerta toisensa jälkeen aina välillä alas kuruihin laskeutuen. Kilpisjärvi halti retkeilyopas ja kartta 1 50 000. Haltin vaellus lähtee yleensä kilpisjärveltä. Calazolta kilpisjärven ja tunturi lapin luontokeskuksista.

55 kilometrin pituinen hetta pallas on suosittu vaellusreitti. Joel ahola ja karttakeskus. Suomen korkein kohta noin 1 324 m sijaitsee haltilla. Kalottireitti joka on kokonaisuudessaan 800 km pitkä lähtee norjasta kautokeinosta suomen puolelle reitti tulee somasjärven kohdalta ja kulkee kilpisjärven kautta kautta päättyen ruotsissa kvikkjokkiin ja norjassa sulitjelmaan.

Tälle sivustolle on. Täällä pärjäät ihan lenkkareillakin ja vaelluskengät eivät ole pakollinen varuste. Haltin suomen puoleinen osa kuuluu enontekiön kuntaan. Norjan kartat 1.

Valitse itsellesi sopiva vaellusreitti vaikeustason ja reitin pituuden mukaan ja valmistaudu kohtaamaan tunturissa itsesi sekä lapin koruton kauneus. Hetta pallas 55 km. Karttoja voi ostaa mm. Retkeily gt pohjois suomi 1 400 000.

Kilpisjärvi halti reitti on osa kalottireittiä. Karttoja voi ostaa mm. Kilpisjärvi halti retkeilyopas ja kartta 1 50 000. Suosituin reitti vaeltaa haltille on kilpisjärveltä josta kalottireittiä pitkin matkaa tulee noin 55 kilometriä.

Pihtsusjärven kohdalta reitti haarautuu kohti. Abisko on suosittu vaellus ja retkeilykohde josta alkaa myös kungsleden vaellusreitti. Joel ahola ja karttakeskus 2014. Halti kuuluu käsivarren erämaa alueeseen ja sijaitsee enontekiön kunnan alueella.

Reitti lähtee kilpisjärveltä kohti käsivarren erämaata käyden välillä myös norjan puolella. Hetta pallas reitin tuntureilta avautuviin maisemiin tuudittautuen voit vihdoin kytkeä arkivaihteen pois päältä. Reitin pituus on noin 4 kilometriä joten aikaa vaellukseen menee noin 1 5 2 5 tuntia. Lyhyin reitti haltille sen sijaan on norjan puolelta.

Halti on suomen tunnetuimpia vaelluskohteita sijaitseehan tunturilla suomen korkein kohta. Nuuksion kansallispuistossa on runsaasti reittejä joista haukankierros on nimekkäin. Hetta pallas vaellusreitti sijaitsee pallas yllästunturin kansallispuiston alueella. Norjan kartat 1 50 000 reisadalen guovdageaidnu.

Halti kilpisjärvi pältsa tunturikartta 1 50 000 calazo 2015. Suomessa on monenlaisia reittejä niin vaativuudeltaan ja pituudeltaan kuin käyttötarkoitukseltaan. Kartan voi ostaa kilpisjärven ja tunturi lapin luontokeskuksista sekä karttakeskuksesta. Karttakeskuksesta ja hyvin varustetuista kirjakaupoista.

Osa reiteistä on lyhyitä ja helppoja ja kutsuu kaikenkuntoisia luonnonystäviä. Halde fjäll pohjoissaameksi háldi on skandeihin kuuluva tunturi suomen ja norjan rajalla. Halti kilpisjärvi pältsa kartta 1 50 000 vedenkestävä. Haltilta on itäisintä ruijaa lukuun ottamatta linnuntietä lyhin matka suomesta pohjoiselle jäämerelle kaivuonon perukan pirttivaaran kylään.

Kilpisjärvi halti retkeilyopas ja kartta 2014 löytyy täält. Halti toisilta nimityksiltään haltia haltitunturi tai haltiatunturi aikaisemmin myös haltiotunturi ruots. On kesä ja talvireittejä ja reittejä esimerkiksi patikointiin vesiretkeilyyn ja pyöräilyyn. Viiden kuuden päivän retki suomen korkeimmalle tunturille haltille 45 kilometrin päässä asettaa kulkuvarusteet ja kunnon koetukselle.

Jotkin reitit ovat kuitenkin hyvinkin pitkiä tai vaativia ja niiden kulkeminen edellyttää hyvää karttaa ja rautaista kartanlukutaitoa. Vaikka ollaankin etelässä on reitillä. Vaivannäöstä palkkana ryhmä näkee meekojärven vaikuttavan pahdan hiukan sivuun reitiltä jäävän saivaaran muodot annjalonjin jyrkät seinämät pihtsuskönkään putouksen sekä viileän ja tuulisen pihtsusjärven suojattomat rannat. Kilpisjärvi halti reitti haltin huipulla käy vuosittain noin 3 000 kulkijaa.

Kilpisjärven ja ja tunturi lapin luontokeskuksista sekä norjan kartbutikkenista. Karhunkierros kuusamossa on suomen suosituin vaellusreitti. Vaellusmaastot haltille ovat pääasiassa helppokulkuisia eikä korkeuserotkaan ole järin suuria maaston loivista piirteistä johtuen. Geologisesti halti kuuluu skandeihin kuten ruotsinkin korkein huippu kebnekaise.

Kartan voi ostaa mm. Lähimmät myyntipisteet ovat kilpisjärven luontokeskus tunturi lapin luontokeskus sekä useat kilpisjärven yritykset.

halti vaellusreitti kartta Vaelluskengat Jalkaan Halti Highway Takana halti vaellusreitti kartta Vaelluskengat Jalkaan Halti Highway Takana

halti vaellusreitti kartta Kalottireitin Kartat Ja Kulkuyhteydet Luontoon Fi halti vaellusreitti kartta Kalottireitin Kartat Ja Kulkuyhteydet Luontoon Fi


Post a Comment for "Halti Vaellusreitti Kartta"