Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kemihaara Kartta

Kemihaara kartta

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan kemihaara savukoski karttahakuun. Calazon retkeilykartat on suunniteltu nimenomaan retkeilijältä.

kemihaara kartta Kemihaaran Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi kemihaara kartta Kemihaaran Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi

Tässä kartassa näkyy osa kemihaaran erämaa aluetta.

Alueen laajat suot rajautuvat länsireunalla yhtenäiseen ja monimuotoiseen palokankaan rytivaaran reikäinharjun harjujaksoon joka kohoaa paikoin 20 30 m soiden yläpuolelle. Keskeisiä luonnonelementtejä alueella on kemijoki vuotosjoki haaroineen purot aapasuot tulvaniityt ja metsät. Yritys järjestää tilauksesta myös opastettuja retkiä vuokraa kanootteja ja myy kalastuslupia. V513 maastokartta 1 50 000 kemihaara 2017 huom.

Majoituspaikassa on puutarha ja terassi. Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. Kemihaaran alue on luonnoltaan erityisen monipuolinen ja rikas. Matkaan voi lähteä meloen erämaista kemijokea myötävirtaan patikoiden tai talvella hiihtäen.

Loma asuntoon kuuluu ilmainen yksityinen pysäköintialue 24h vastaanotto ja ilmainen wifi. Miten olisi suomen vaellusreittien retkikartat jotka eivät repeä ja toimivat ilman erillisiä suojakuoria tai kontaktimuovikalvoja kaatosateessa. Autiotuvissa 3 yötä teltassa 2 yötä. Kemihaara paikka jossa tapahtuu ja on mahtavaa vierailla.

Autiotupa hammaskuru härkämurusta itäkaira jauru jaurujoki joenylitys kahlaus kansallispuisto kemihaara kiilopää koilliskaira kotaköngäs luiro luirojärvi luonnonkulo metsä metsäpalo paloalue peuraselkä poroaita postitaksi rautulampi retkeily retki saariselkä sade sauna siulanruoktu tahvontupa tunturi tyyroja uk puisto ukk puisto urho. Maastokartassa näkyvät asutus talot tiet pellot vedet hakkuuaukeat suot. Kemihaara tuntsa ja värriön tunturikartta sisältää seuraavat alueet. Kemihaara sijaitsee rovaniemellä 3 4 km n päässä tiedekeskus ja museo arktikumilta 7 km n päässä joulupukin pajakylän pääpostista ja 3 km n päässä tiedekeskus pilkkeestä.

Kemihaara sijaitsee nimensä mukaisesti kemijoen alkulähteillä kemihaaran erämaan ja urho kekkosen kansallispuiston rajalla. Kartan nimi ei vastaa kartan peittoaluetta. Suomen karttoja ja karttapaikkoja liikkumiseen matkustamiseen ja vapaa ajan käyttöön. V513 maastokartta 1 50 000 kemihaara 2017 huom.

Tie kulkee martin kylän kautta jatkuu kohti tulppiota ja kääntyy noin 3 km ennen tulppion majoja vasemmalle kemihaaraan. Pinnanmuodoiltaan vaihtelevaa harjujaksoa luonnehtivat runsaat. Valitse tästä vedenkestävä repeämätön ja paperia keveämpi kartta. Keskirovat kemihaara 8 km yhteensä 95 km.

Jos ei ole liikkeellä autolla kannattaa kysyä kyytiä rautatieasemalta. Tuvilla tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Korvatunturi nuorttitunturi sorsatunturi sorvorta jaurujoki nuorttijoki tulppio naruskajärvi. Kemihaaraan on savukoskelta matkaa 107 km.

Kemihaara kartta kartta kemihaara. Kemihaara karttapaikka kemihaara katunäkymä navigointi ja kuvia. 17 00 alv 24 toimitusaika. Kartan nimi ei vastaa kartan peittoaluetta.

Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita. Savukosken kylältä ajetaan tietä nro 967 noin 12 km ja jatketaan suoraan tielle nro 9671. Maastokartta 1 50 000 on yleismaastokartta joka kuvaa maastoa yleisemmin kuin peruskartta. Kemihaara kartta osoite ja osoitehaku.

Etsi katuosoite kemihaara osoite kemihaara. Kemihaara kuvat paikkakunta kemihaara.

kemihaara kartta Urho Kekkosen Kansallispuiston Kulkuyhteydet Luontoon Fi kemihaara kartta Urho Kekkosen Kansallispuiston Kulkuyhteydet Luontoon Fi

kemihaara kartta Kemihaaran Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi kemihaara kartta Kemihaaran Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi


Post a Comment for "Kemihaara Kartta"