Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kartta Koordinaattihaku

Kartta koordinaattihaku

Hae leveys ja pituuspiirit karttakoordinaattien hakupalvelulla. Jos taasen haluat selvittää minne päin maailmaa hallussasi olevat koordinaatit osoittavat syötät ne mapsin hakukenttään selaimessa tai puhelimen maps sovelluksessa ja painat enteriä näppäimistöstä tai hakukentän vieressä olevaa haku nappia.

kartta koordinaattihaku Koordinaatit kartta koordinaattihaku Koordinaatit

Voit syöttää halutun sijainnin hakukenttään tai klikata hiirellä haluamaasi kohtaa kartalla löytääksesi kyseisen paikan maantieteelliset koordinaatit.

We would like to show you a description here but the site won t allow us. Karttanäkymän tulosteesta puuttuu tieto mittakaavasta. Palvelumme ilmoittaa myös paikan korkeuden merenpinnasta. Voit etsiä paikkaa gps koordinaattien leveys ja pituusasteiden avulla.

Paikkatietoikkuna on maanmittauslaitoksen ylläpitämä ja osoitteessa www paikkatietoikkuna fi tarjoama kansallinen paikkatietoportaali myöhemmin paikkatietoikkuna. Pituus ja leveysasteiden lisäksi voit jakaa. Siirtyminen kaistasta toiseen käy sujuvimmin maantieteellisten koordinaattien kautta ts. Laita paikkakunta tarvittaessa mukaan.

Karttamerkkien selityksiin tai kartta aineistojen kuvauksiin ei ole linkkejä käyttöliittymästä. Koordinaattihaku kartalla tarkistitko jo oman kotisi kesämökkisi tai suosikkipaikkasi maantieteelliset koordinaatit sovelluksemme avulla. Kkj lasketaan joko kolmen asteen kaistoissa keskimeridiaanit 1 4 7 ja 30 tai yhtenäiskoordinaatistona keskimeridiaanina 7. Google mukaan toimivia muotoja ovat asteet minuutit ja sekunnit kuten 41 24 12 2 n 2 10 26 5 e tai asteet ja desimaaliminuutit kuten 41 24 2028 2 10 4418.

Googlen kartta sai uuden tempun auttaa ehtimään ajoissa. Voit myös selvittää google mapsista löytämäsi paikan koordinaatit. Muunnetaan kkj projektiokoordinaatit takaisin ellipsoidisiksi ja tehdään uusi gauss krüger projektio halutulla. Osana portaalia tai siitä irrotettuna toimii karttaikkuna josta käytetään jäljempänä nimitystä karttapalvelu.

Hae koordinaatit halutusta paikasta kirjoita osoite tai paikan nimi ja valitse hae. Täytä tarvittaessa myös paikkakunta. Karttatulosteet ja tiedostot verkkopalvelusta karttapaikka ja asiointipalvelut tuote hinta ilman alv hinta sis. Paikan merkkiä voi myös siirtää jolloin saat uuden sijainnin koordinaatit klikkaamalla merkkiä.

Karttatuloste tiedostona a2. Kun monien mielessä koordinaatisto kkj ja kartta ovat yksi ja sama asia on varsin ymmärrettävää se sekaannus jonka gps n käyttö on muassaan tuonut.

kartta koordinaattihaku R Blogi Karttaselainta Selaamassa kartta koordinaattihaku R Blogi Karttaselainta Selaamassa

kartta koordinaattihaku Oskari Katselmointi 31 8 2015 Youtube kartta koordinaattihaku Oskari Katselmointi 31 8 2015 Youtube


Post a Comment for "Kartta Koordinaattihaku"