Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Birgitan Polku Kartta

Birgitan polku kartta

Jippu masi ja jokru. Birgitan polun varrella on useita erinomaisessa kunnossa olevia laavuja ulkohuusseineen ja nuotiopaikkoineen.

birgitan polku kartta Birgitan Polku Lempaalan Helmi Watia Fi birgitan polku kartta Birgitan Polku Lempaalan Helmi Watia Fi

Mikäli haluat taivaltaa enemmän voit tutustua myös lempäälän birgitan polun tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Lempäälän birgitan polku on ympyränmuotoinen retkeilyreitti kauniissa järvi ja metsämaisemissa. Reitillä ei ole talvikunnossapitoa mutta puuhuolto ja roskien tyhjennys pyritään järjestämään. Se on merkattu maastoon keltaisin nauhoin tai puihin maalatuin merkein. Lupasin myös kesällä mahtipontisesti lähteä mukaan suomen erätaito ry n vauhtiin laittamaan retkiyöhaasteeseen jonka tavoitteena on innostaa suomalaisia nukkumaan ulkona jokaisena vuodenaikana.

Viimeinen lukukausi terkkaopinnoissa lähenee alkuaan ja koleista vesisateista päätellen syksykään ei enää ole mahdottoman kaukana joten pitihän se vielä lähteä metsään nollaamaan ajatukset ennen syksyä. Pulahtamassakin voi käydä sillä reitin varrelta löytyy myös järvi ja lampimaisemaa. Birgitan polku helppo kahden yön metsäretki tampereelta. Päiväretki kaarinanpolkua 15asteen pakkasessa visit kangasala tule kangasalle matkailu birgitan polku lempäälä metsään meni.

Patikkareitti on erittäin helpostilähestyttävä tampereelta käsin ja se valittiin vuoden retkeilykohteeksi vuonna 2006. Share to twitter share to facebook. Polkua on kunnostettu melko hiljattain ja pitkospuut ja nuotiopaikat ovat hyvässä kunnossa vaikka ovatkin helpon saavutettavuuden takia kovassa käytössä. Birgitan polun vaihtelevassa luontomaisemassa metsät aukevat välillä laajoihin järvenselkänäkymiin.

Birgitan polku kattaa 50 km merkittyä vaellusreittiä lempäälän kunnassa. Birgitanpolku gpx matka 43km nousua 350m alkupisteen lähin osoite helsingintie 539 lempäälä tämän reitin alkupiste on helsingintie 539 lempäälä missä on iso parkkipaikka. Birgitan polulla on n. Esteettömiä kohteita saarikonmäen laavu hakkarissa ja vähä kausjärven laavukota.

2012 bestisten retket blogit birgitan polku lempäälän helmi watia fi vaellusreitit kangasala kaarinanpolku on päässyt kehnoon kuntoon sydän hämeen lehti. Kaarinan polku ja birgitan polku ovat. Birgitan polku tarjoaa hyvät puitteet pienestä kävelylenkistä aina pitkään vaellukseen asti. Retkeilijöille on polun varrella kahdeksan nuotiopaikkaa yksi kota kolme laavua ja kaksi laavukämppää eli kotusta.

Newer post older post home. Retkikartta tavalliselle birgitan polku lempäälä birgitan polku lempäälän helmi watia fi email this blogthis. Lempaala fi klikkaa tästä interaktiiviseen. Birgitan polku saa uutta ilmettä tulevaksi kaudeksi lempäälän luonnollisesti kaunista lempäälää.

Birgitan polku on 50 kilometrin mittainen rengasreitti lempäälässä tampereen kupeessa. Birgitan polku kulkee pääosin yksityisissä talousmetsissä joissa tehdään myös metsänhoitotoimenpiteitä. Polulta on yhteys lempäälän birgitan polulle. 50 km merkittyä patikointireittiä ja se valittiin suomen vuoden 2006 retkikohteeksi.

Posted by abeel zah labels. Alueen karttaa saa kangasalan kaupungin teknisen keskuksen asiakaspalvelupisteesta os. Nimensä polku on saanut lempäälän upean maamerkin yli 500 vuotta vanhan pyhän birgitan kirkon mukaan. Matkan varrella on runsaasti tauko ja nuotiopaikkoja sekä kotia ja laavuja yöpyjiä varten.

Birgitan polku kulkee pääosin yksityisissä. Tällä kertaa valintana oli kulkea reitti kahden yön taktiikalla alla kuvattua reittiä pitkin mutta matka taittunee kokeneelta retkeilijältä varmasti yhdessäkin. Polun varrelta löytyy myös upea kirskaanniemi josta löytyy useampiakin nuotiopaikkoja polttopuineen sekä laavu ja ulkohuussit kaikki tämä oikein näköalapaikalla upeiden järvimaisemien äärellä. Birgitan polku on saanut nimensä lempäälässä sijaitsevan 1500 luvulla rakennetun pyhän birgitan kirkon mukaan.

Urheilutie 13 ja sähköisenä alla olevasta linkistä. Lähtöpaikan ja reitin pituuden voi valita oman mielen mukaan. Birgitan polku lempäälä birgitan polku lempäälän helmi watia fi birgitan polku kartta kartta birgitan polku kartta kartta birgitan polku kartta kartta.

birgitan polku kartta Birgitan Polku Kartalla Arskan Palstat birgitan polku kartta Birgitan Polku Kartalla Arskan Palstat

birgitan polku kartta Http Www Visitlempaala Fi Files Upload Pdf 24648 Birgitta Web 0618 Pdf birgitan polku kartta Http Www Visitlempaala Fi Files Upload Pdf 24648 Birgitta Web 0618 Pdf


Post a Comment for "Birgitan Polku Kartta"