Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Suomen Kartta Padasjoki

Suomen kartta padasjoki

Padasjoki sijaitsee maakunnassa päijät häme ja sen naapurikunnat ovat kangasala pälkäne kuhmoinen hämeenlinna asikkala ja sysmä. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila.

suomen kartta padasjoki File Padasjoki Sijainti Suomi 2008 Svg Wikimedia Commons suomen kartta padasjoki File Padasjoki Sijainti Suomi 2008 Svg Wikimedia Commons

Padasjoen alueelta on louhittu järvimalmia.

Vanhin padasjoen aluetta koskeva oikeuden pöytäkirja on vuodelta 1438. Padasjoki sijaitsee päijät hämeessä ja että padasjoella on asuttu kivikaudelta asti. Etunimi sukunimi at padasjoki fi kirjaamo at padasjoki fi palaute at padasjoki fi info at padasjoki fi. Valitse vähemmän aineistoja piirrä vähemmän kohteita kartalle tai lyhennä kommenttia.

Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun. Toistaiseksi maksutapana käyvät myös palvelusetelillä hankitut matkahuollon liput. Padasjoki on ollut emäpitäjä johon naapurikunnat viimeiseksi kuhmoinen 1800 luvulle asti ovat kuuluneet. Padasjoki on suomen kunta jonka väkiluku on 3 251 väestörekisterikeskus 4 2014.

Vuorot ajavat lahdessa matkakeskuksen laituriin 4 5. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan padasjoki karttahakuun. 3 433 ihmistä 30 9 2010. X pikseliä kopioi alla oleva sivulle jonne haluat lisätä upotuksen.

Puhelinvaihde 03 552 911. Linkki on liian pitkä. Lsl n waltti myyntipiste k market ruokapadalla kauppatie 1 padasjoki ma 17 8. Padasjoki kartta osoite ja osoitehaku.

Padasjoen alueella pinta ala on 729 87 km 2 josta maata on 523 18 km 2 sisävesiä 206 69 km 2 ja merta 0 00 km 2 padasjoen väestöstä miehiä on 1 627 50 0 prosenttia ja naisia 1 624 50 0 prosenttia väestörekisterikeskus 4 2014. Ko 10 18 to 27 8. Paikkakunnalla on myös aikoinaan taisteltu nuijasodassa. 11 tuolloin määriteltiin erik akselinpojan johdolla maakesken kylän rajat sekä suhteessa nykyisen padasjoen nyystölän kylään että nykyisen asikkalan iso äiniön kylään.

Paljonko on asukkaita padasjoella. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Padasjoelle liikennöi linja nro 42 ma la. Vuoroilla käy maksuvälineenä waltti kortti lsl n mobiililippu ja käteinen.

Näytä kaikki vaiheet tulosta. Lue miksi raamatun historia on totta. Padasjoki lahti välin liikennettä on kilpailutettu uudelleen ja uuden sopimuksen mukainen liikenne alkoi 10 8 2020. Arvioitu matka aika matka.

Lue miksi dinosaurukset elivät lähimenneisyydessä. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. Näe suomi myös satelliittikuvina. Lähestymiskartta kartalla nyt työkalurivi mittaa nimet jne linkki täyteen karttapalveluun upotuksen koko.

Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen suomen kartan avulla. Lue miksi ei kannata uskoa jälleensyntymiseen.

suomen kartta padasjoki Padasjoki Wikipedia suomen kartta padasjoki Padasjoki Wikipedia

suomen kartta padasjoki Lyhyesti Padasjoki suomen kartta padasjoki Lyhyesti Padasjoki


Post a Comment for "Suomen Kartta Padasjoki"