Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Barkerinpuisto Turku Kartta

Barkerinpuisto turku kartta

Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Leikkikentän vieressä voi ihastella kuvanveistäjä kari juvan suunnittelemaa patsasta nimeltä turku työllä rakennetaan.

barkerinpuisto turku kartta Barkerinpuisto Turku Fi barkerinpuisto turku kartta Barkerinpuisto Turku Fi

Barkerinpuisto on aurajoen länsirannalla sijaitseva pieni puisto josta avautuu upea näkymä aurajoelle.

Barkerinpuisto turku suomi tripadvisor. Puiston pinta ala on 1 1 hehtaaria. Pitkä ja kapea puisto on linnankadun ja läntisen rantakadun välissä. Leikkipuiston viereen sijoitettiin kari juvan turku työllä rakennetaan veistos jonka presidentti mauno koivisto vihki osana turun työväenyhdistyksen satavuotisjuhlallisuuksia 1987.

Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Barkerinpuisto on turun viimeinen käsivoimin rakennettu puisto. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan kupittaa turku karttahakuun. Leikkipuisto uudistettiin vuonna 2016.

Tutustu paikasta barkerinpuisto kirjoitettuihin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. Aurajoen alajuoksulla sijainneen barkerintehtaan vanhalle tontille toteutettiin 1970 luvulla puisto jonka keskellä on suosittu leikkikenttä jokinäkymin.

Linnankadun vastakkaisella puolella kohoaa kakolanmäki ja barkerinpuiston alapäässä on förin laituri. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan markulantie 1 turku karttahakuun. Puistosta avautuu hyvät näköalat aurajoelle jonka pääsee kätevästi. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

Puisto rakennettiin vuonna 1973 entiselle barkerin tehtaan. Aurajoen länsirannalla on pieni puisto josta avautuu mainiot näkymät aurajoelle. Barkersparken on turun keskustassa aurajoen rannalla sijaitseva puisto. Se on suosittu kävely ja läpikulkupuisto ja alueella sijaitsee lasten leikkipuisto.

Ruissalossa voit kävellä erilaisia reittejä ja perehtyä luontoon ja eläimistöön historiallisiin monumentteihin huviloihin ja muihin nähtävyyksiin. Näytä kartalla haluamasi aineistot. Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun fonecta fi suomen kartta karttahaku karttapalvelu reittikartta reittihaku välimatkat. Vuonna 1987 puistoon pystytettiin kuvanveistäjä kari juvan tekemä turku työllä rakennetaan niminen patsas.

barkerinpuisto turku kartta Barkerinpuisto Turku Fi barkerinpuisto turku kartta Barkerinpuisto Turku Fi

barkerinpuisto turku kartta Barkerinpuisto Turku Fi barkerinpuisto turku kartta Barkerinpuisto Turku Fi


Post a Comment for "Barkerinpuisto Turku Kartta"