Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turku Hiihtoladut Kartta

Turku hiihtoladut kartta

Ladut fi on hiihdon harrastajille tarkoitettu latutilannepalvelu jonka kautta voit etsiä lähiseutusi hiihtolatuja ja tarkastella niiden kuntoa. Arvioitu matka aika matka.

turku hiihtoladut kartta Hiihtoladut Turku Fi turku hiihtoladut kartta Hiihtoladut Turku Fi

Turun ladun hiihtomaja ja lentokentän latu 15 km kuhankuonon retkilatu.

Hiihtovälineet voi vuokrata impivaaran suksivuokraamosta. Turun latu ylläpitää talkoovoimin hiihtolatua pomponrahkan pysäköintialueelta isosuolta 7 km ja moisiosta 3 5 km latumajalle. Upotettavan karttaikkunan avulla voidaan näyttää myös kaikkia muita lounaistiedon karttapalvelusta löytyviä karttatasoja sisältäviä karttaupotteita. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä.

Latujen määrä riippuu lumitilanteesta. Hiihtolatuja tehdään talvella eri puolille turkua. Kun lunta on vähän ylläpidetään tykkilumen avulla vain nunnavuoren latua lisälenkkeineen. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

Latumaja sijaitsee turun moisiossa osoitteessa purjetie 8 20360 turku. Lumet sulaneet ei latuja. Pääkaupunkiseudun luistelukentät ja hiihtoladut. Kaikki ladut on valaistu klo 6 22.

Näytä kaikki vaiheet tulosta. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turku karttahakuun. Tilanne 17 2 viikonlopun vesisateet sulatti hiihtoladun nunnavuoressa ylläpitoa ei voida enää jatkaa. Kartta raision maarian ja kaarinan pitäjistä ynnä turun kaupungista turun ympäristön kartta laadittiin ensimmäisen kerran vuosina 1921 1922.

Kuhankuonon reitistön ytimeen pääsee harvakseltaan bussilla myös talvisin. Aikataulut löytyvät alla. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Ruskon yrityksen yhdyslatu ruskolta 5 5 km latumajalle.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Seuraavan kerran latuja majalle voidaan ajatella jos talvella 2020 2021. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Ei hiihdettävissä päivitetty viimeisen 3 päivän aikana.

Jäljennös turun kartasta suomen ensimmäinen kaupunkikartta vuodelta 1634. Jos lunta on paljon tehdään hiihtolatuja eri puolille kaupunkia. Ominaisuuden avulla kartta voidaan upottaa vaikkapa jäsenkuntien sivustojen sisään. Latumajan ladulle yhteys impivaaran 10 km mälikkälän hiihtoreitistöltä.

Satakunnan liikenteen pikavuorolla pääsee turusta ja porista kuhankuonolle 4 6 kertaa päivässä. Ei hiihdettävissä ei päivityksiä viimeiseen 3 päivään. Turun kartta v 1992 turun kaupungin mittausosasto valmisti uuden kuvakartan keskustasta v. Majan vuokrausta voi tiedustella majaemännältä.

Latuverkosto kartalla pinkillä ruissalon ladut. Karttaupotuksen käyttö on ilmaista. Jos lunta on vähän pääsee hiihtämään vain impivaaran nunnavuoressa. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän.

Näytä kartalla haluamasi aineistot.

turku hiihtoladut kartta Turku Latutilanne Ja Latukartta turku hiihtoladut kartta Turku Latutilanne Ja Latukartta

turku hiihtoladut kartta Turku Latutilanne Ja Latukartta turku hiihtoladut kartta Turku Latutilanne Ja Latukartta


Post a Comment for "Turku Hiihtoladut Kartta"