Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oulujärven Kartta

Oulujärven kartta

Viisi tunnetuinta oulujärven leirintäaluetta tarjoavat kaikki hyvät palvelut yöpymiseen ja karavaanarit on huomioitu kaikissa kohteissa erinomaisesti. Kemiallisen wc n tyhjennyspaikat ja muut pesupaikat löytyvät helposti.

oulujärven kartta Oulujarven Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi oulujärven kartta Oulujarven Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi

Kalatalousalueen puheenjohtaja tauno heikura puh.

9 pyyntitavat pyyntitavoista on sallittu vain vetouistelu. Paltamossa rajana sillat kiehimänjoki ei kuulu kilpailualueeseen. ärjänselän pinta ala on 38 800 hehtaaria eli 388 km. Heinäkuu 18 2012 11 21 41 hei olen ihmetellyt miksei oulujärvessä syvyyskäyrät näy.

Oulujärven syvyyskäyrät. Jokaiselle löytyy omansa riippuen siitä mitä matkaltaan hakee. Kilpailualueena on oulujärven paltaselkä seuraavin rajoituksin. Pyydyslupia yleisvesialueelle myy metsähallitus www eraluvat fi.

Järvi on saarten ja niemien rikkoma ja siitä voidaankin erottaa eri suuruisia järvenosia usealla eri tavalla. Jormuanlahdella valtatie 5 silta kajaanijoki suisto ei kuulu kilpailualueeseen. Suomen ympäristökeskuksen viranomaiset ovat jakaneet järven kolmeen järvenosaan joista he tarjoavat mitattua tietoa. Autolla veneellä ja julkisella liikenteellä lue lisää asiakaspalvelu.

044 0946 557 s posti jaakko muikkusuomi fi kalatalousalueen ilmoitustaulu. Oulujärvessä on suomen suurin yhtenäinen sisävesiselkä ärjänselkä. Toukansalmi on etelässä alueenraja. Oulujärven lisäksi rokua geoparkiin kuuluvat rokuan ja oulujokilaakson alueet.

1 siirry alas edellinen seuraava tulostusversio oulujärven jäätilanne luettu 875 kertaa zorbuli poissa. Kesällä vähintään 30 minuutin välein saarelle liikennöivä lossi. Kartta oulujärven jäätilanne oulujärven jäätilanne kalastus alueet ja vesistöt oulun lääni oulujärven jäätilanne sivuja. Nämä osat ovat itäinen paltaselkä keskinen ärjänselkä ja luoteinen niskanselkä.

Oulujärvi on suomen viidenneksi suurin järvi. Muista järvistä syvyyskäyrät kyllä löytyy. Oulujärven saaret ja ranta alueet natura 2000 kohteiden tietoja päivitetään. Lue lisää kulkuyhteydet ja kartat.

Ajantasaiset tiedot ovat karttapalvelussa. Kartta ja muut aineistot oulujärven syvyyskäyrät edellinen seuraava sivuja. Ajankohtaista oulujärvestä uutiset facebook lue lisää ennen retkeä. Manamansalon saareen pääsee oulu kajaani tieltä nro 22 erkanevan petäjälahden tien nro 8822 kautta tai oulujärven etelärannalta alassalmen lossin kautta.

Oulujärven ympäristö on karavaanareiden keidas. Sci vieressä spa tai sci alueen kuvaus. Oulujärven syvyyskäyrät luettu 11286 kertaa jsa. Oulujärven kalatalousalueeseen kuuluu vesiä myös oulujärven ympäristön viidestä muusta osakaskunnasta.

Se on 32 kilometriä pitkä ja 29 kilometriä leveä. Kainuun meren rannoilla on useita leirintäalueita joista viisi tunnetuinta tarjoavat varaa mistä valita. Retkeile kestävästi tutustu retkeilyalueen ohjeisiin ja turvallisuusvinkkeihin. Oulujärven retkeilyalue sijaitsee suomi neidon vyötäröllä 80 km kajaanista länteen 150 km oulusta itään ja 450 km helsingistä pohjoiseen.

Kaikkien kohteiden tietoja ei ole vielä päivitetty tähän verkkopalveluun. Alueella ei ole erityisiä palveluja liikuntaesteisille. Kalatalousalueen toiminnanjohtaja kainuun kalatalouskeskus jaakko muurimäki kauppakatu 34 a 3 87100 kajaani puh. Sen yhtenäinen järvenselkä on moneen.

Autolla tai veneellä. Sopii hyvin koko perheelle. Tämähän on aineiston toimittajan syy mutta mikähän se mahtaa olla. Autolla oulujärven retkeilyalueelle on matkaa kajaanista 80 km ja vaalasta 50 km.

Natura 2000 kohteiden tiedot ovat osin muuttuneet. Oulujärven itä ja eteläpuolella on kajaanin kaupunkia pohjoisessa paltamon kunta ja lännessä vaalan kunta. Yleisvesialue ärjänselällä ja niskanselällä. Kohdekohtaiset tiedot suomen ympäristökeskuksen karttapalvelu koodi.

oulujärven kartta Oulujarven Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi oulujärven kartta Oulujarven Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi

oulujärven kartta Oulujarvi Wikipedia oulujärven kartta Oulujarvi Wikipedia


Post a Comment for "Oulujärven Kartta"