Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Geokätköily Kartta

Geokätköily kartta

Tämä vaatiin sen että käy ensin tallettamassa omassa profiilissaan näkyvän kartan kuvaksi save page as image. Nykyään en malta odottaa viikonloppuja kun mielessä on vain ja ainoastaan se mistä ja millooin löydän seuraavan kätkön.

geokätköily kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Katkotietojen Hakeminen Suomen Geokatkot Kartalla geokätköily kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Katkotietojen Hakeminen Suomen Geokatkot Kartalla

Luo sinne garmin niminen hakemisto jos siellä ei jo sellaista ole ja kopioi kartta sinne.

Voit liikkua kartalla pitämällä hiiren vasenta painiketta pohjassa kartan päällä ja samalla liikuttamalla hiirtä. Ilmastointiteipistä minigrip pussista ja magneetista rakennettu ohut kätköpurkki. Tapoja harrastaa on lukuisia löydä omasi. Lokien kirjoittamiseen kannattaa nähdä vähän vaivaa vaikka maastossa olisikin houkutus kirjata lyhyellä kk lyhenteellä kiitos kätköstä tai hymiöllä.

Pocket queryllä voi hakea kerrallaan. Halutessasi voit luoda myös gpx nimisen hakemiston muistikortille ja kopioida kätkötiedot sisältävän gpx tiedoston sinne. Suosittelen lajia kaikille koska se on myös sellainen jota voi harrastaa yhdessö koko perheen kanssa. Geokätköily ei ole kilpailua joten tarkoitus ei ole etsiä parasta kätköä tai jakaa palkintoja.

We would like to show you a description here but the site won t allow us. Mielenkiintoisia retkiä matkakertomuksia hyviä vinkkejä ja tuoreita uutisia sekä muita kuulumisia geokätköilyn jännittävästä maailmasta. Geokätköily on siis varsin monipuolinen ja aktiivinen harrastus johon itse suunnistusta harrastavana jäin heti ensikerrasta koukkuun ja kunnolla. Geokätköily on yhteisöllinen harrastus ja kokemusten jakamisesta on iloa monelle.

Opiskele mitä tarvitset piilottaaksesi oman kätkön muiden haettavaksi. Listan ulkopuolelle jää lukemattomia uskomattoman hienoja geokätköjä. Openstreetmap avoin kartta jonka kehittämiseen kuka tahansa voi osallistua. Märkiö on pieni järvi hyvinkään ja nurmijärven rajamailla.

Premium member only kätkö. Travel bugit ja geokolikot. Listan tarkoituksena on nostaa esille erityisen pidettyjä geokätköjä joilla kannattaa käydä vaikka kauempaakin. Geokätköily on hauska ja seikkailullinen koko perheen ulkoiluharrastus.

Kaupungit maat ja lomakohteet. Kun kätkö ei löydy. Ensimmäisessä lokissasi voit esimerkiksi kertoa miten harrastuksen löysit ja miten ensimmäisen. Tästä on se hyöty että jos gepsin kanssa tulee ongelmia voi muistikortin ja kätkötietojen irrottaminen auttaa ja gepsin saa henkiin ilman tietokonettakin.

Sen jälkeen väritetty kartta on saatavilla. Kätkön tekijä on nähnyt paljon vaivaa kätkön tekemiseen ja etsijöiden lokeissa jakamat seikkailut ovat paras kiitos kätköttäjälle. Yleinen joensuu kontiolahti liperi pohjois karjala suosikit tohmajärvi 2. Lue mistä kätköilyssä on kyse ja opi etsimään ensimmäiset kätkösi.

Tämä tuntui ottavan aikansa mutta lopulta homma onnistui.

geokätköily kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Katkotietojen Hakeminen Suomen Geokatkot Kartalla geokätköily kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Katkotietojen Hakeminen Suomen Geokatkot Kartalla

geokätköily kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Geokatkoily Kannykalla geokätköily kartta Https Xn Geoktkt 8wa8n Fi Opas Geokatkojen Etsiminen Geokatkoily Kannykalla


Post a Comment for "Geokätköily Kartta"