Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burkina Faso Kartta

Burkina faso kartta

Auringonnousu ja auringonlasku ouagadougou. Burkina faso on jaettu.

burkina faso kartta Burkina Faso Uusimmat Sisallot Yle Fi burkina faso kartta Burkina Faso Uusimmat Sisallot Yle Fi

Municipalities of finland wikiwand hp aq308a 103 lto 7 hh loader drive 6tb 15tb fc 8gb.

Se sisältää maiden rajat suuret kaupungit suuret vuoret varjostetussa helpotuksessa valtameren syvyys sinisellä värikaltevuudella sekä monet muut ominaisuudet. Burkina faso on yksi melkein 200 maasta jotka on esitetty sinisellä valtamerellä laminoidussa maailmankartassamme. Maan pääkaupunki on ouagadougou ja toiseksi suurin kaupunki bobo dioulasso. Sää burkina faso ouagadougou sähkö burkina faso.

Mikä on burkina fason pääkaupunki ja mitä nähdä. Sen pohjoisosia hallitsee sahelin kuiva alue ja muita osia volta joki. Lännessä ja kaakossa on kukkuloita ja vuoria kuten maan korkein vuori ténakourou 749 m mutta muuten maa on melko alavaa. Burkina fason maantiede wikipedia burkina faso vector map silhouette isolated arkistovektori.

Burkina faso wikiwand wärtsilä s and wallenius sol s cooperation connects port of vaasa. List of sovereign states and dependent territories in africa burkina fason kartta värityskuva. Burkina faso on valtio afrikassa. Mouhoun musta volta 1 160 km nakambe valkoinen volta nazinon punainen volta.

Tämä on loistava kartta opiskelijoille kouluille toimistoille ja muualle jotta koulutusta näyttöä tai sisustusta varten. Burkina faso on tasainen sisämaavaltio jonka suurin osa on 200 400 metrin korkeudella merenpinnasta. Nykyisen nimensä burkina faso sai 4. Sen rajanaapureita ovat norsunluurannikko mali niger benin togo ja ghana.

Valokuvat kartta historia viihde. Maa afrikka burkina faso. Mitä ovat suurimmat kaupungit kohteessa. Maan nimi tarkoittaa paikallisilla mooren ja dioulan kielillä vapaiden ihmisten maata.

Mali wikiwand côte d ivoire ivory coast q files the online library of. Lännessä on hiukan vuoristoisempaa maan korkein kohta on mont tema 749 metriä. Suurin osa maasta kuuluu volta joen ja sen kolmen haaran valuma alueeseen. Olympialaiset sivu burkina faso.

Burkina fason provinssit. Maan eri etniset ryhmät keskustelevat keskenään ranskaksi joka on burkina fason virallinen kieli. Burkina fason pääkaupunki ouagadougou. Facebook twitter google.

Ilmasto tule lentokoneella junalla autolla bussilla laivalla liiku puhu. Utc 0 00 africa ouagadougou kesä ja talviajat eivät eroa standardiajasta. Saatavilla olevat tiedot. Elokuuta 1984 aiemmin sitä kutsuttiin nimellä ylä volta.

Muut kohteet ymmärrä. Postiosoite puhelin faksi sähköposti. Tämä kartta näyttää yhdistelmän poliittisia ja fyysisiä piirteitä. Burkina fason lippu burkina faso entinen ylä volta on sisämaavaltio länsi afrikassa.

Asukasluku ja kaupunkien nimet helposti lajiteltavassa taulukossa. Burkina faso on maa afrikassa. Burkina fason pohjoisosa kuuluu kuivaan sahelin vyöhykkeeseen ja siellä sataa 150. Nykyisin maasta on käytössä myös nimi burkina.

Kartta burkina faso. Burkina fasolla ei ole rantaviivaa sillä se on sisämaavaltio. Ilmasto burkina faso pääkaupunki subtrooppinen aro kuiva ja kuuma tai lämmin 100. Päivä auringonnousu ja auringonlasku.

Voit lajitella listaa asukasluvun suurimpien kaupunkien nimen mukaan. Burkina faso on yksi maailman köyhimmistä maista. Puolet burkina fasosta on metsää.

burkina faso kartta Burkina Faso Vector Map Silhouette Isolated Arkistovektori Rojaltivapaa 315925436 burkina faso kartta Burkina Faso Vector Map Silhouette Isolated Arkistovektori Rojaltivapaa 315925436

burkina faso kartta Burkina Fason Maantiede Wikipedia burkina faso kartta Burkina Fason Maantiede Wikipedia


Post a Comment for "Burkina Faso Kartta"