Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oulun Kaupunki Karttapalvelu

Oulun kaupunki karttapalvelu

Palvelun kautta on saatavilla mm. Karttatieltä löytyy myös paljon.

oulun kaupunki karttapalvelu Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki oulun kaupunki karttapalvelu Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki

Hyväksyttyjen asemakaavojen kaavakartat ja kaavamääräykset sekä yleiskaavadokumentit.

Palvelun ylläpitäjä ei takaa palvelussa olevien aineistojen ja toimintojen virheettömyyttä oikeellisuutta täsmällisyyttä tai luotettavuutta. Karttatie on oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Rekisterin säännönmukaisina tietolähteinä ovat verkkopalvelun käyttäjien antamat tiedot.

Puhelin 08 558 410 vaihde. Karttatiellä voi myös mitata etäisyyksiä ja luoda karttalinkkejä vaikkapa omille nettisivuille. Palvelussa on myös julkaistu ilmakuvia eri ajankohdilta ja alueilta. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen oulun kartan avulla. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Oulun kaupunki peruskartan käyttöehdot joukkoliikenteen reittiopas kevyen liikenteen reittiopas oulun joukkoliikenne keskustan linjakartta 12 8 2020 6 6 2021 suuralue ja kaupunginosakartta.

Oman pistemäisen kohteen. Hakutulosten poistaminen kartalta. Kartta aineistot on jaettu pääaineistoihin ja aineistoihin. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan oulu karttahakuun.

Oulun seudun uuteen karttapalveluun on toteutettu monia uudistuksia mm. Tietoja säilytetään kunnes kohteena oleva asia on käsitelty ja tiedot eivät enää ole rekisterinpitäjän tai palvelun käyttäjän. Puhelin 08 558 410 vaihde oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Yhteyshenkilönä toimii pauli häll osoite solistinkatu 2 90015 oulun kaupunki puhelin 358 44 7032307.

Kartalla näytettäviä uusia aineistoja ovat mm. Palvelu sisältää kattavan osoitehakemiston ja laajan julkisten palveluiden hakemiston. Näe oulu myös satelliittikuvina. Käyttöliittymä ja sen toiminnot ovat saaneet uuden ilmeen ja sijoittelun.

Uusia pääaineistoja ovat oulun kantakartta ja maanmittauslaitoksen peruskartta jotka ovat valittavissa karttaikkunan päälle avautuvista kuvakkeista. Karttatie oulun seudun karttapalvelu uudistui. Rekisterin rekisterinpitäjä on oulun kaupunki vastuuhallintokuntana yhdyskunta ja ympäristöpalvelut osoite solistinkatu 2 90015 oulun kaupunki.

oulun kaupunki karttapalvelu Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki oulun kaupunki karttapalvelu Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki

oulun kaupunki karttapalvelu Kaupunginosat Oulu Tietoa Oulun Kaupunki oulun kaupunki karttapalvelu Kaupunginosat Oulu Tietoa Oulun Kaupunki


Post a Comment for "Oulun Kaupunki Karttapalvelu"