Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kartta Oripää

Kartta oripää

Yandex bing kartat here maps eniro fonecta 020202 google maps matka fi hsl reittiopas rengastien reittihaku via michelin reittihaku reittiopas perille fi trasy i mapy karta och ruttplanerare ruteplanlegger og kart utevejledning og kort routes and maps percorsi e itinerari stradali routenplaner auto karta i planiranje rute puta reittihaku välimatkat ja suomen kartta mapas e itinerários plánovač trasy a mapy útvonalterv és. Oripään kartta etsi osoite oripäästä.

kartta oripää Kartta Oripaan Kunta kartta oripää Kartta Oripaan Kunta

Näytä kaikki vaiheet tulosta.

Paikkakunnalla sijaitsee yleisilmailijoiden käyttämä oripään lentokenttä. Kartta oripää oripään kartta osoitehaku oripää osoite oripäässä maastokartta oripää satelliittikartta. Oripäässä tapahtuu ja on riemukasta. Muita kartta ja reittipalveluita.

Etsi osoite oripäästä lisää katuosoite oripää nimen perään ja valitse hae. Oripää sijaitsee maakunnassa varsinais suomi ja sen naapurikunnat ovat säkylä loimaa ja pöytyä. Oripää on suomen kunta jonka väkiluku on 1 412 väestörekisterikeskus 4 2014. Oripää on varsinaissuomalainen suuri pieni kunta jossa on tilaa asua yrittää ja harrastaa.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Paljonko on asukkaita oripäässä. Oripään naapurikunnat ovat loimaa pöytyä ja säkylä aikaisempia naapurikuntia ovat olleet alastaro loimaan kunta ja yläne. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen.

Oripään vaakunassa on punaisessa kentässä kultainen hevosen pää jonka. Väestötiheys on 11 43 asukasta km. Oripää on suomen kunta joka sijaitsee varsinais suomen maakunnassa kunnassa asuu 1 345 ihmistä ja sen pinta ala on 117 72 km josta 0 08 km on vesistöjä. Kartta naantali kartta nakkila kartta nastola kartta nilsiä kartta nivala kartta nokia kartta nousiainen kartta nummi pusula kartta nurmes kartta nurmijärvi kartta närpiö kartta olostunturi kartta oravainen kartta orimattila kartta oripää kartta orivesi kartta oulainen kartta oulu kartta oulunkylä kartta oulunsalo kartta outokumpu kartta padasjoki kartta paimio kartta pallastunturi kartta paltamo kartta parikkala kartta parkano kartta pedersöre kartta pelkosenniemi kartta pello.

Oripään kunta yläneentie 2 32500 oripää kirjaamo oripaa fi 044 7625 300 kunnanviraston aukioloajat. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan oripää karttahakuun. Oripää kartta osoite ja osoitehaku. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Oripään alueella pinta ala on 117 72 km 2 josta maata on 117 61 km 2 sisävesiä 0 11 km 2 ja merta 0 00 km 2 oripään väestöstä miehiä on 704 49 9 prosenttia ja naisia 708 50 1 prosenttia väestörekisterikeskus 4 2014. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Ma ke 9 00 15 00 to 9 00 17 00 pe 9 00 14 30. Arvioitu matka aika matka.

Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun.

kartta oripää Suomen Sukututkimusseura kartta oripää Suomen Sukututkimusseura

kartta oripää Oripaan Kunta kartta oripää Oripaan Kunta


Post a Comment for "Kartta Oripää"