Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Helsinki Raitiovaunulinjat Kartta

Helsinki raitiovaunulinjat kartta

Muutosten myötä helsingin raitioteiden niin kutsutut rengaslinjat 2 ja 3 7a ja 7b purettiin. Nyt kaikilla linjoilla on omat alku ja loppupisteensä.

helsinki raitiovaunulinjat kartta Uudet Linjat Ja Kartat Hsl helsinki raitiovaunulinjat kartta Uudet Linjat Ja Kartat Hsl

Valtimontie 10 00610 helsinki pl 61250 00099 helsingin kaupunki lue lisää toimipiste kartalla.

Katso missä sporasi on tuloillaan. Hevosraitiotie horse tramway 1890 1901. Helsingin raitiotiet tramways of helsinki. Expand search form search.

Tarkimmat tiedot ovat linjasivuilla. Stenius oy munkkiniemen ja haagan raitiotiet. Katso yhteystiedot koskelan varikko. Linjojen reittikartat löytyvät myös reittioppaasta.

Unohda reittiopas raitiovaunulla liikkuminen on helpompaa näin. Heidän raitiovaunu linjat kattaa alueen pohjoisen helsinki pysäkistä pohjolanaukio etelän helsinki pysäkille länsiterm. Linjastokartat eivät sisällä välttämättä kaikkia eri variaatioita ja ruuhka ym. Voit avata kaikista kartoista tarkemman pdf version klikkaamalla niitä.

Artikkelin päivämäärä 12 kesäkuun 2020. T2 läntisin pysäkki on saunalahdentie helsinki aja itäisin pysäkki on arabianranta helsinki. Raitiolinjasto uudistui 14 8 2017 kun hsl n liikenteessä siirryttiin talvikauden aikatauluihin. Tinto de verano our tinto de verano is a refreshing mix drink made of red wine must and.

Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Kumulatiivinen kartta helsingin raitioteistä 1890 2016. Sähköraitiotie electric tramway 1900 liikennöity. Hämeentie 86 00550 helsinki pl 55250 00099 helsingin kaupunki 358 9 310 1071 lue lisää toimipiste kartalla.

Vuoden 1944 loppuun liikennöitsijä oli helsingin raitiotie ja omnibus osakeyhtiö hro mukaan lukien haagan ja munkkiniemen sekä kulosaaren yksityiset raitiotiet. Kantakaupungin pääjoukkoliikennevälineet kulkevat ma la noin klo 5 30 23 30 ja su klo 7 23 30. Artikkelin tekij ä tekijä. Hsl tram yhtiöllä on kaupungissa helsinki 21 raitiovaunu linjaa ja 247 raitiovaunu asemaa.

Ab brändö villastad myöhemmin brändö spårvägs ab omisti kulosaaren raitiotien ja m g. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Daniel federley tom heino toivo niskanen jorma rauhala. Saat avattua kartoista suuremman version klikkaamalla karttaa.

Sivulle on linkitetty aikataulut.

helsinki raitiovaunulinjat kartta Uudet Linjat Ja Kartat Hsl helsinki raitiovaunulinjat kartta Uudet Linjat Ja Kartat Hsl

helsinki raitiovaunulinjat kartta Uudet Linjat Ja Kartat Hsl helsinki raitiovaunulinjat kartta Uudet Linjat Ja Kartat Hsl


Post a Comment for "Helsinki Raitiovaunulinjat Kartta"