Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Helsingin Kartta

Helsingin kartta

Helsingin kaupungin asukasluku oli 629 512 pääkaupunkiseudun 1 231 000 ja uudenmaan yli 1 4miljoonaa maaliskuussa 2016 mikä tekee siitä suomen väkirikkaimman kunnan ja kaupunkialueen. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps.

helsingin kartta Mita Helsingin Vaalitulokset Kertovat Aluenakokulmasta Kvartti helsingin kartta Mita Helsingin Vaalitulokset Kertovat Aluenakokulmasta Kvartti

Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja.

Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta voi selata useita eri helsingin kaupungin tuottamia ja ylläpitämiä kartta ja paikkatietoaineistoja. Näe helsinki myös satelliittikuvina. Pääkaupunkiseudun asukasluku on 1 268. Helppokäyttöinen suomenkielinen helsingin kartta.

Helsinki kartta yksityiskohtainen tiekartta helsingin kaduista kaupunginosista ja naapurustoista. Pääkaupunkiseudun kaikki julkiset palvelut ulottuvillasi. Hae palveluita toimipisteitä tai osoitteita. Se sijaitsee etelä suomessa uudenmaan maakunnassa suomenlahden rannalla.

Mittaa matkaa ohje ohjeita. Helsinki on maan pääkaupunki ja samalla suurin kaupunki koko maassa. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Helsinki on suomen pääkaupunki ja sen suurin kaupunki joka perustettiin vuonna 1550.

Kartat ja turisti informaatio suomen kaupungeista kylistä ja asutuksista. Palvelusta löytyy useita eri pohjakarttoja kuten kantakartta kiinteistökartta ja opaskartta. Skip to content. Tässä kaupungissa yhdistyy kansainvälisen metropolin ilmapiiri pienen kaupungin viihtyisyyteen ja sen pinta ala on 715 48km2 672 08km2 kaupunkialue.

Palvelussa on myös laaja kokoelma ortoilmakuvia eri vuosilta sekä monia historiallisia karttoja. Palvelun kautta voi etsiä kiinteistöjä rakennuksia kaavoja sekä luontoa koskevia erilaisia tietoja. Vuonna 2018 helsingin asukasluku oli 648 650. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan helsinki karttahakuun.

helsingin kartta Helsingin Historialliset Kartat Helsinki Region Infoshare helsingin kartta Helsingin Historialliset Kartat Helsinki Region Infoshare

helsingin kartta Helsingin Seudun Opaskartta helsingin kartta Helsingin Seudun Opaskartta


Post a Comment for "Helsingin Kartta"