Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tampere Uittotunneli Kartta

Tampere uittotunneli kartta

Sitä alettiin rakentaa syksyllä 1966 ja se valmistui vuonna 1968. Uittotunneli avattu joten pitihän sinnekin eksyä.

tampere uittotunneli kartta Pispalan Uittotunneli Virtualtampere tampere uittotunneli kartta Pispalan Uittotunneli Virtualtampere

Tutustu tampereen mielenkiintoisimpiin kohteisiin niin kuin olisit itse paikalla.

Tarjolla kahvit teet mehut munkit letut höyrymakkaraa jne. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Tunneli kuitenkin avattiin uudelleen kesällä 2013 kevyen liikenteen käyttöön sekä veneiden. Ja kyytipoikana kuppi kahvia.

Pääset uittotunneliin ja uittotunnelin. Tässä oli jotain sellaista vanhanajan kahvila kioski meininkiä. Pispalan uittotunneli vuonna 1968 valmistunut uittotunneli on halkaisijaltaan 5 5 metriä ja pituudeltaan noin 280 metriä. Uittotunneli rakennettiin alunperin 1966 1968 tukinuittoa varten mutta sitä ei koskaan käytetty siihen.

Näytä kaikki vaiheet tulosta. Tunnelia pitkin oli tarkoitus uittaa puutavaraa nippuina näsijärvestä pyhäjärveen tukinuittoon sitä ei kuitenkaan tarvittu vaan se säilyi käyttämättömänä yli 40 vuotta kunnes se otettiin vuonna 2013 käyttöön veneiden kuljetustunnelina sekä kävelijöiden ja pyöräilijöiden kulkuväylänä. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Uittotunnelia käytetään myös veneiden kuljetustunnelina.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan tampere karttahakuun. Samalla tuli syötyä höyrymakkara tässä pienen pienessä kahvilassa näsijärven rannalla. Pispalan uittotunneli sijaitsee tampereella se kulkee hyhkyn ala pispalan ja santalahden kaupunginosien ali. Pieni kahvilakioski ja vieressä telttakatos.

Kartta ravintolat arvostelut yhteisö apua lisää ravintola fi sv en de fi. Tunnelia pitkin oli tarkoitus uittaa puutavaraa nippuina näsijärvestä pyhäjärveen. Ulkoinen linkki tampereen opaskartta karttapalvelu tampere fi palvelukartan beta versiossa palvelupisteiden sijaintitietoja pääsee katselemaan klikkaamalla karttanäkymän vasemman yläreunan taso kuvaketta. Alkuperäiseen tarkoitukseen sitä ei kuitenkaan ehditty käyttää sillä samoihin aikoihin tukkien kuljetus siirtyi tien päälle.

Arvioitu matka aika matka. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan paasikiventie tampere karttahakuun. Tunneli pysyi käyttämättömänä yli 40 vuotta. Sitä alettiin rakentaa syksyllä 1966 ja se valmistui 1968.

Sitä pitkin oli tarkoitus uittaa puutavaraa näsijärvestä pyhäjärveen. Tukinuittoon sitä ei kuitenkaan tarvittu vaan se säilyi käyttämättömänä yli 40 vuotta jolloin siitä tuli veneiden kuljetustunneli. Sv en de kirjaudu ulos. Pispalan uittotunneli sijaitsee tampereella pispalan kaupunginosassa.

Tunneliaukon halkaisija on 5 2 metriä ja pituudeltaan 280 metriä. Vuonna 2013 uittotunneli otettiin uudelleen käyttöön ja siitä on muodostunut uniikki kävely ja pyöräilyreitti isojen teiden alitse järveltä toiselle. Käy raatihuoneella näsilinnassa tai vaikkapa tuomiokirkossa.

tampere uittotunneli kartta Tampereen Uittotunneli Avattiin Veneille Reitin Loysivatkin Erityisesti Jalankulkijat Ja Pyorailijat Yle Uutiset Yle Fi tampere uittotunneli kartta Tampereen Uittotunneli Avattiin Veneille Reitin Loysivatkin Erityisesti Jalankulkijat Ja Pyorailijat Yle Uutiset Yle Fi

tampere uittotunneli kartta Uittotunneli Uittotunnelin Kahvila Kivaa Tekemista tampere uittotunneli kartta Uittotunneli Uittotunnelin Kahvila Kivaa Tekemista


Post a Comment for "Tampere Uittotunneli Kartta"