Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ouka Karttapalvelu

Ouka karttapalvelu

Puhelin 08 558 410 vaihde. Palvelussa on myös.

ouka karttapalvelu Oulu 3d Kaupunkimallin Lataussivusto ouka karttapalvelu Oulu 3d Kaupunkimallin Lataussivusto

Karttakaupan osoite on karttakauppa ouka fi.

Oulun seudun uuteen karttapalveluun on toteutettu monia uudistuksia mm. Karttatiellä voi myös mitata etäisyyksiä ja luoda karttalinkkejä vaikkapa omille nettisivuille. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Käyttöliittymä ja sen toiminnot ovat saaneet uuden ilmeen ja sijoittelun.

Tulosta kartalla näkyvät hakutulokset ja mittaukset. Uusia pääaineistoja ovat oulun kantakartta ja maanmittauslaitoksen peruskartta jotka ovat valittavissa karttaikkunan päälle avautuvista kuvakkeista. Palvelu sisältää kattavan osoitehakemiston ja laajan julkisten palveluiden hakemiston. Puhelin 08 558 410 vaihde.

Karttatie on oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä. Kartalla näytettäviä uusia aineistoja ovat mm. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Hyväksyttyjen asemakaavojen kaavakartat ja kaavamääräykset sekä yleiskaavadokumentit.

Palvelun kautta on saatavilla mm. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Kartta aineistot on jaettu pääaineistoihin ja aineistoihin. Karttatie oulun seudun karttapalvelu uudistui.

Karttapaikka on maanmittauslaitoksen ylläpitämä ja osoitteessa asointi maamittauslaitos fi tarjoama tietopalvelu. Karttapaikalla voi selata maanmittauslaitoksen maastokarttoja ilmakuvia ja taustakarttoja erilaisin hakuehdoin. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan oulu karttahakuun. Napsauta etäisyyden mittaus kuvaketta karttaikkunan oikeassa reunassa napsauta kartalla mittamerkinnälle aloituspiste ja sen jälkeen haluamasi muut pisteet. Palvelun ylläpitäjä ei takaa palvelussa olevien aineistojen ja toimintojen virheettömyyttä oikeellisuutta täsmällisyyttä tai luotettavuutta. Tulosta kartalla näkyvät hakutulokset ja mittaukset.

ouka karttapalvelu Karttatie Oulun Seudun Karttapalvelu Uudistui Ajankohtaista Kadut Kartat Ja Liikenne Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki ouka karttapalvelu Karttatie Oulun Seudun Karttapalvelu Uudistui Ajankohtaista Kadut Kartat Ja Liikenne Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki

ouka karttapalvelu Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki ouka karttapalvelu Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki


Post a Comment for "Ouka Karttapalvelu"