Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ukk Reitti Kartta

Ukk reitti kartta

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Palvelusta voit hakea metsähallituksen retkeilyyn sopivia kohteita ja palveluita sekä metsästys ja kalastuskohteita.

ukk reitti kartta Retkeily Patikointi Naruskajarvi ukk reitti kartta Retkeily Patikointi Naruskajarvi

Saariselkä hammastunturi vedenkestävä kartta 1 25 000 calazo 2015.

Moni mies muinoin ajeli tätä lapinkorpien yksinäistä keinoa ajeli pakkasen käsissä kärvistellen lumipyryssä tohmertaen ollen alituisesti aivan jumalanilmojen ja käyräsarvisten jutojensa armoilla ympärillä armoton erämaa sompio. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan sukeva karttahakuun. Urho kekkosen suunnattoman suuri kansallispuisto on maamme tunnetuimpia. Sompiojärveltä lähdettäessä alkuun kivikoita ja soita välissä nousu terävä nattaselle ja loppuosa kangasmetsää.

Karttaa voi ostaa mm. Levähtää tai yöpyä voi lammen rannalla olevassa kodassa. Erämaalammen jäätyä taakse reitti viettää edelleen alas tummassa kuusikossa. Reitti on hyvin merkitty laavuja riittää kulkee hyväpohjaisia maastoja ja maisemia ja vaaroja riittää ihmeteltäväksi.

Sen päätepisteet ovat etelässä lieksan kolilla ja pohjoisessa savukosken tulppiossa. Ukk reitin reittiselostus väliltä naruska dagmarin puisto. Tuhatmutkainen luiro oli vanhan sompion parhain kesäkeino. Urho kekkosen kansallispuisto vedenkestävä kartta 1 50 000 calazo 2015.

Vaellusreittiin kuuluu esimerkiksi osia vanhasta karjalaisesta kauppatiestä. Konttilampi petäjikkörantoineen ottaa vaeltajan vastaan. Reitti laskeutuu rinnettä alas ja kuusien lomasta näkyy vettä. Calazolta retkeilymyymälöistä ja urheiluliikkeistä.

Siellä pikkukonttilampi välkyttelee vesiään. We would like to show you a description here but the site won t allow us. Ukk reitti eli ukk vaellusreitti on valtakunnallinen vaellusreitti joka on nimetty presidentti urho kaleva kekkosen innokkaan kuntoliikkujan ja liikunnan puolestapuhujan mukaan. Aluetta hoitaa metsähallitus ja se on osa uk puisto sompio kemihaara natura 2000 luonnonsuojelualuetta.

Ukk reitti hyrynsalmen ja puolangan kuntien alueella on ainaski ihan huippua. Ukk on erämaiden legenda. Urho kekkosen kansallispuiston kartta tervetuloa. Reitti kulkee pohjois karjalan kainuun pohjois pohjanmaan ja lapin alueella.

Ukk reitti kulkee kovapohjaisella tunturimaalla edessä kohoaa yksi kuusikkoisen palotunturin huipuista. Ukk puisto kartta urho kekkosen kansallispuisto luontoon. Vähitellen näköpiiriin ilmestyy suuria aihkeja ja lopulta vettä. Reitti on merkitty puisin tolpin eikä reitiltä saa poiketa koska polku kulkee halki sompion luonnonpuiston.

Tunne laajojen kairojen sekä tuntureiden tarinat ja patikoi illaksi tuvan lämpöön. Urho kekkonen vaelsi reitin vuonna 1957.

ukk reitti kartta Tuntsan Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi ukk reitti kartta Tuntsan Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi

ukk reitti kartta Eero Marianne Outdoor ukk reitti kartta Eero Marianne Outdoor


Post a Comment for "Ukk Reitti Kartta"