Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kokkolan Keskustan Kartta

Kokkolan keskustan kartta

Kokkolan lisäksi karttapalvelussa ovat mukana halsua kannus kaustinen lestijärvi perho toholampi ja veteli. Kaikkia kaupungin valmistamia karttoja ja ilmakuvia saa digitaalisessa muodossa mm.

kokkolan keskustan kartta Kokkolan Kaupunki Karttatuotteet kokkolan keskustan kartta Kokkolan Kaupunki Karttatuotteet

Hakutuloksen lisääminen omiin kohteisiin.

Tietoja säilytetään kunnes kohteena oleva asia on käsitelty ja tiedot eivät enää ole rekisterinpitäjän tai palvelun käyttäjän kannalta tarpeellisia. Kokkola kartta kokkola map n02 poster kokkolan kaupunki. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. 044 7809 342.

Kartassa vain yhdistyksen jäsenyritykset. Yhteyshenkilönä toimii paikkatietopäällikkö osoite kauppatori 5 67100 kokkola puhelin 358 44 7809341. Sivun alkuun ilmakuva 2007. Oman pistemäisen kohteen luominen.

Nopea tieto keskustan liikkeistä ja palveluista ravintoloista ja kahviloista kouvolan keskustan kartasta. Dwg mapinfo jpg tiff ja pdf formaateissa. Rekisterin rekisterinpitäjä on kokkolan kaupungin paikkatieto osoite kauppatori 5 67100 kokkola. Ulkoilukartta ulkoilukarttaa voi ostaa kokkolan matkailusta.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan kokkola karttahakuun. Kokkola on the map. Helppokäyttöinen suomenkielinen kokkolan kartta. Kartta kokkola gamlakarleby bga fi city of kokkola.

Kokkolasta löytyy näiden lisäksi kaavayhdistelmä sekä ilmakuvia vuosilta 1995 2002 2007 2013 ja 2017 joista voidaan nähdä kaupunkikuvassa tapahtuneita muutoksia. Epävirallisten kokousedustajien paras paikka seurata kokousta on tällä kertaa kotikatsomossa toteutamme yhdessä terveydelle turvallisen kokouksen jossa turvavälit on huomioitu hygienia varmistettu ja osallistujat tiedossa. 06 8289 111 fax 06 8352 246. Kokkolan kaupungin internet sivut paikkatietohakemisto kokkola.

Rekisterin säännönmukaisina tietolähteinä ovat verkkopalvelun käyttäjien antamat tiedot. Näe kokkola myös satelliittikuvina. Paikkatietoasiantuntija porkola simo puh. Vinkit kartan yläpalkin nuolesta saat auki listan jäsenyrityksistä klikkaa kartta suuremmaksi neliöstä kuvakkeesta oikeasta reunasta kartassa näkyvät värikkäät kuvakkeet ovat yhdistyksemme lisäämiä eli jäsenyrityksiämme.

Opaskartta ja peruskartta löytyvät kaikista kunnista. Suosittelemme virallisille kokousedustajille osallistumista kokoukseen etäpisteessä. Keskustan puoluekokous järjestetään maakuntamallilla jossa pääpaikkana toimii oulu ja sen rinnalla useat etäpisteet ympäri suomen. Kokkolan kaupunki pl 43 67101 kokkola puh.

Kaupungilla ei tällä hetkellä ole painettua opaskarttaa mutta kaupungin opaskartta aineistosta saa eri kokoisia ajantasaisia tulosteita.

kokkolan keskustan kartta Kokkolan Kaupunki Internet Karttapalvelut kokkolan keskustan kartta Kokkolan Kaupunki Internet Karttapalvelut

kokkolan keskustan kartta Kokkolan Kaupunki Pysakointialueet kokkolan keskustan kartta Kokkolan Kaupunki Pysakointialueet


Post a Comment for "Kokkolan Keskustan Kartta"