Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koilliskeskus Tampere Kartta

Koilliskeskus tampere kartta

Palvelupiste frenckell vastaa yleisiin kaavoitusta koskeviin kysymyksiin esim. Ulkoinen linkki reittiopas ja aikataulut.

koilliskeskus tampere kartta 7187 koilliskeskus tampere kartta 7187

Tampereen kaupunki laatii koilliskeskuksen kehittämissuunnitelmaa jossa ensimmäisessä vaiheessa tarkastellaan.

Arvioitu matka aika matka. Työ käynnistyi vuosituhannen vaihteessa kun kehittyvään aluekeskukseen haluttiin sijoittaa toinen hypermarket jota ei ollut mitoitettu kantakaupungin yleiskaavan aluekeskuksen aluevarauksessa. Koilliskeskuksesta voi myös varata tiloja kokoustamiseen tapahtumiin ja liikuntaharrastukseen tai pitää oman taidenäyttelyn. Suosituimmat ratikan jatkoreitit ovat pirkkala ja tampereen 7844.

Opastekartta koilliskeskus tampereen koilliskeskuksen liikennettä ja lisärakentamista. Avoinna ma pe klo 8 20 ja la klo 9 16. Yleiskaavan ra ja r alueilla yleiskaavaa voidaan käyttää mrl 72 n mukaisesti rakentamisen ohjaamiseen. Tutustu tampereella meneillään oleviin isoihin kaupunkisuunnittelu ja rakentamishankkeisiin.

Lapsille ja nuorille on oma alueensa jossa voi vaikkapa oleilla pelata tehdä läksyjä tai kokkailla nuoriso ohjaajien seurassa. Sähköposti email protected liikekatu 3. Uusi mustametsän neuvola palvelee toimintansa lopettaneiden hallilan ja muotialan. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan tampere karttahakuun.

Suosituimmat ratikan jatkoreitit ovat pirkkala ja tampereen 7187. Keskuksessa on mukava lehtialue oleskelutilaa kaiken ikäisille pieniä lukusoppia ja musiikkihuone. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Koilliskeskuksen osayleiskaava on ensimmäinen maankäyttö ja rakennuslain säädöksin valmisteltu oikeusvaikutteinen yleiskaava tampereella.

A pienempi tekstin koko a suurempi tekstin koko. Asuminen ja ympäristö. Kaukajärvi levonmäki karonen annala hirvikallio kaipanen haihara hankkio turtola ja viiala. Reittioppaan reittiehdotus täytä itse lähtöpaikkasi määränpää on jo valmiiksi valittuna.

Puhelin 044 749 7902 ma pe 8 30 11. Osayleiskaavaa valmisteltaessa on toteutettu maankäyttö ja rakennuslain vuorovaikutteisen suunnittelun säännöksiä varsin laajassa. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Katso toinen kiinteistö vts kodit vuokra asuntoja tampereella koilliskeskus tampereen kaupunki kulttuuri ja vapaa aika.

Asemakaavan perusteista määräysten tulkinnoista tai kaavoitusta koskevista suunnitelmista. Pali palveluliikenteen aikataulut tuomi logistiikka koilliskeskus tampereen kaupunki asuminen ja ympäristö. Hakametsä hiedanranta koilliskeskus särkänniemen alue tampereen taidemuseon alue viinikanlahti. Avoinna ma pe klo 9 16.

Siellä voi soittaa sähköpianoa tai omia soittimiaan tai laulaa. Yleiskaavan käyttötarkoitusalueilla voidaan sallia käyttötarkoituksesta poikkeavaa rakentamista mikäli siitä ei aiheudu haittaa alueen pääasialliselle käyttötarkoitukselle. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Koilliskeskus tarjoaa tiloja koko perheen käyttöön.

Voit asioida ottaa osaa kulttuuritapahtumiin harrastaa liikuntaa oleilla tai opiskella. Koilliskeskus on asukkaita varten. Lisäksi kämmenniemen alueella toimii teiskon kämppi lähitori. Asemakaavoitusta ja muuta alueidenkäytön suunnittelua ohjataan yleiskaavan kartoilla 1 4.

Koilliskeskuksessa toimii useita kaupungin palveluja prisman liikekatu 3 kiinteistössä sekä pihan toisella puolella linnainmaan sosiaali ja terveysasemalla kirviälänkatu 2.

koilliskeskus tampere kartta Koilliskeskus Tampereen Kaupunki Asuminen Ja Ymparisto Kaupunkisuunnittelu Ja Rakentamishankkeet koilliskeskus tampere kartta Koilliskeskus Tampereen Kaupunki Asuminen Ja Ymparisto Kaupunkisuunnittelu Ja Rakentamishankkeet

koilliskeskus tampere kartta Suosituimmat Ratikan Jatkoreitit Ovat Pirkkala Ja Tampereen Koilliskeskus Yle Uutiset Yle Fi koilliskeskus tampere kartta Suosituimmat Ratikan Jatkoreitit Ovat Pirkkala Ja Tampereen Koilliskeskus Yle Uutiset Yle Fi


Post a Comment for "Koilliskeskus Tampere Kartta"